המתכון בשר חזיר & פשטידת בשר חזיר יכול להיעשות בסביבות 2 שעות ו -45 דקות. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 510 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 23 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו ביצים, חזיר, ג'לטין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה מ-BBC מזון טוב יש 374 אוהדים. עם כפית מתכונים דומים: פשטידת חזיר וחזיר, טימין חזיר עם כרוב בשר חזיר, ו ד " ר פלפל זיגוג חזיר, עוף, או חזיר.
הוראות
1
מביאים מחבת גדולה של מים מלוחים לרתיחה, ואז מרתיחים את הביצים בדיוק 7 דקות. להתקרר במים קרים, לקלף ולהניח בצד. להטות את החזיר, נקניקיות, בשר חזיר, מרווה ובצל לתוך קערה גדולה. עונה בנדיבות ולהוסיף כמה שייקים של טבסקו.
מערבבים היטב עם הידיים עד בשילוב לחלוטין. קח על 1 כף של התמהיל, לעצב לתוך המבורגר קטן ומטגנים במחבת. טעם לתיבול. מעט מתובל הוא מושלם.
מרכיבים שתצטרך
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
3
ממיסים כמה שומן חזיר tbsps, מברשת צלחת 1 ליטר טרין עם שכבה אפילו של שומן נמס, ואז אבק עם קמח. כדי להפוך את המאפה, להטות את הקמח לתוך קערה עם מלח 2 כפית.
חותכים פיסת קלף אפייה כדי להתאים את הצדדים התחתונים וארוכים של צלחת טרין עם כמה תלוי מעבר לקצה. קח כשני שלישים מהבצק המאפה ולעצב אותו לתוך מלבן בערך את רוחב ואורך המנה.
מרכיבים שתצטרך
בצק מאפה
7
הנח את הבצק לתוך הטרין, באמצעות האצבעות שלך, לחץ אותו לתחתית, את הפינות ואת הצדדים של המנה עד שהוא מגיע לחלק העליון תלוי קצת מעל השפה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
8
קח חצי מתערובת הבשר וטפוח אותו לצורה שתתאים לצלחת טרין, ואז להניח אותו. השתמש באצבעותיך כדי ליצור תעלה באמצע הבשר. לקצץ את צמרות וישבנים את הביצים, להטיל אותם, בשורה, לאורך התעלה, ואז העונה. זמירה ביצים כמו זה מבטיח כי כל פרוסת עוגה יכיל הן ביצה לבן חלמון.
מברשת למעלה בנדיבות עם ביצה פירס שלושה חורים לאורך החלק העליון.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה טבעית באריזה
13
תנור חום ל 200C / מאוורר 180c / גז
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
14
מניחים עוגה על תבנית אפייה ואופים במשך 30 דקות. מנמיכים את החום ל 180c/מאוורר 160c / גז 4, ולאחר מכן להמשיך לבשל עוד שעה. השאר לקרר. בזהירות להפוך צלחת הפוכה על לוח ולהשתמש בצדדים של הנייר כדי למשוך את העוגה מתוך הצלחת. אם הצדדים אינם חומים מספיק, להחזיר אותו לתנור על מגש אפייה ב 200C / מאוורר 180c / גז 6 עד צבעוני. מגניב, אז תירגע במקרר.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
תערובת סוכר חום Splenda®
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
15
אם אתה רוצה למלא את העוגה עם ג 'לי, להשרות את הג' לטין במים קרים לחמם את המניה עד חם, אבל לא רותח.
יין מומלץ: Lambrusco Dolce, קציר מאוחר ריזלינג, Vin Santo
Lambrusco דולצ ' ה, Riesling הקציר מאוחר, וin סנטו הן אפשרויות נהדרות עבור עוגה. היינות האלה מתוקים, וזה חשוב כי יין בדרך כלל צריך להיות מתוק יותר מהמזון שאתה מצמד איתו. המסיק המאוחר של מקפאדן ריזלינג עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.