פשטידת חזיר וחזיר
המתכון בשר חזיר & פשטידת בשר חזיר יכול להיעשות בסביבות 2 שעות ו -45 דקות. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 510 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 23 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו ביצים, חזיר, ג'לטין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה מ-BBC מזון טוב יש 374 אוהדים. עם כפית מתכונים דומים: פשטידת חזיר וחזיר, טימין חזיר עם כרוב בשר חזיר, ו ד " ר פלפל זיגוג חזיר, עוף, או חזיר.
הוראות
מביאים מחבת גדולה של מים מלוחים לרתיחה, ואז מרתיחים את הביצים בדיוק 7 דקות. להתקרר במים קרים, לקלף ולהניח בצד. להטות את החזיר, נקניקיות, בשר חזיר, מרווה ובצל לתוך קערה גדולה. עונה בנדיבות ולהוסיף כמה שייקים של טבסקו.
מערבבים היטב עם הידיים עד בשילוב לחלוטין. קח על 1 כף של התמהיל, לעצב לתוך המבורגר קטן ומטגנים במחבת. טעם לתיבול. מעט מתובל הוא מושלם.
ממיסים כמה שומן חזיר tbsps, מברשת צלחת 1 ליטר טרין עם שכבה אפילו של שומן נמס, ואז אבק עם קמח. כדי להפוך את המאפה, להטות את הקמח לתוך קערה עם מלח 2 כפית.
שים את השומן והחלב במחבת עם 150 מ " ל מים, ואז לחמם עד השומן נמס לחלוטין.
יוצקים לתוך הקמח ומכים עם כף עץ עד בשילוב. טיפ על פני השטח ללוש עד שכל זה מגיע יחד.
חותכים פיסת קלף אפייה כדי להתאים את הצדדים התחתונים וארוכים של צלחת טרין עם כמה תלוי מעבר לקצה. קח כשני שלישים מהבצק המאפה ולעצב אותו לתוך מלבן בערך את רוחב ואורך המנה.
הנח את הבצק לתוך הטרין, באמצעות האצבעות שלך, לחץ אותו לתחתית, את הפינות ואת הצדדים של המנה עד שהוא מגיע לחלק העליון תלוי קצת מעל השפה.
קח חצי מתערובת הבשר וטפוח אותו לצורה שתתאים לצלחת טרין, ואז להניח אותו. השתמש באצבעותיך כדי ליצור תעלה באמצע הבשר. לקצץ את צמרות וישבנים את הביצים, להטיל אותם, בשורה, לאורך התעלה, ואז העונה. זמירה ביצים כמו זה מבטיח כי כל פרוסת עוגה יכיל הן ביצה לבן חלמון.
קח את שאר תערובת הבשר, לטפוח אותו למלבן שיתאים על הביצים, ולחץ אותו על החלק העליון.
מברשת את הבליטה של המאפה עם הביצה המוכה, ואז לגלגל את שאר הבצק כדי להתאים על העוגה.
קמצוץ קצוות יחד כדי לתקן את החלק העליון.
מברשת למעלה בנדיבות עם ביצה פירס שלושה חורים לאורך החלק העליון.
תנור חום ל 200C / מאוורר 180c / גז
מניחים עוגה על תבנית אפייה ואופים במשך 30 דקות. מנמיכים את החום ל 180c/מאוורר 160c / גז 4, ולאחר מכן להמשיך לבשל עוד שעה. השאר לקרר. בזהירות להפוך צלחת הפוכה על לוח ולהשתמש בצדדים של הנייר כדי למשוך את העוגה מתוך הצלחת. אם הצדדים אינם חומים מספיק, להחזיר אותו לתנור על מגש אפייה ב 200C / מאוורר 180c / גז 6 עד צבעוני. מגניב, אז תירגע במקרר.
אם אתה רוצה למלא את העוגה עם ג 'לי, להשרות את הג' לטין במים קרים לחמם את המניה עד חם, אבל לא רותח.
הסר את הג ' לטין מהמים ולסחוט כדי להסיר נוזל עודף, ולאחר מכן לערבב לתוך המניה להתמוסס. השאירו להתקרר לטמפרטורת החדר, ולאחר מכן להעביר בקבוק סוחט.
יוצקים את הג ' לי לתוך אחד החורים עד שהוא מגיע לפסגה.
מניחים את העוגה על צלחת במקרר עד הג 'לי להגדיר, ואז לחזור פעמיים יותר, כך הג' לי מילא כל חור. השאר להגדיר במקרר הלילה.
יין מומלץ: Lambrusco Dolce, קציר מאוחר ריזלינג, Vin Santo
Lambrusco דולצ ' ה, Riesling הקציר מאוחר, וin סנטו הן אפשרויות נהדרות עבור עוגה. היינות האלה מתוקים, וזה חשוב כי יין בדרך כלל צריך להיות מתוק יותר מהמזון שאתה מצמד איתו. המסיק המאוחר של מקפאדן ריזלינג עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.
![מקפאדן קציר מאוחר ריזלינג]()
מקפאדן קציר מאוחר ריזלינג
קציר מאוחר Botrytis-מבורך, כמו שאטו D ' Yquem, זוהי חוויה נשגבת. משמש יערה פוגש עוגת תפוחים אפויה בכוס. בפשטות, זהו יין הקינוח הטוב ביותר שתטעם, אפילו במחיר כפול, בחייך.