קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 45 דק.
מנות8
ציון בריאות20
מגזין

פשטידת חזיר וחזיר

פשטידת חזיר וחזיר
המתכון בשר חזיר & פשטידת בשר חזיר יכול להיעשות בסביבות 2 שעות ו -45 דקות. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 510 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 23 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו ביצים, חזיר, ג'לטין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה מ-BBC מזון טוב יש 374 אוהדים. עם כפית מתכונים דומים: פשטידת חזיר וחזיר, טימין חזיר עם כרוב בשר חזיר, ו ד " ר פלפל זיגוג חזיר, עוף, או חזיר.

הוראות

1
מביאים מחבת גדולה של מים מלוחים לרתיחה, ואז מרתיחים את הביצים בדיוק 7 דקות. להתקרר במים קרים, לקלף ולהניח בצד. להטות את החזיר, נקניקיות, בשר חזיר, מרווה ובצל לתוך קערה גדולה. עונה בנדיבות ולהוסיף כמה שייקים של טבסקו.
מרכיבים שתצטרך
רוטב טבסקורוטב טבסקו
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מערבבים היטב עם הידיים עד בשילוב לחלוטין. קח על 1 כף של התמהיל, לעצב לתוך המבורגר קטן ומטגנים במחבת. טעם לתיבול. מעט מתובל הוא מושלם.
מרכיבים שתצטרך
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
ממיסים כמה שומן חזיר tbsps, מברשת צלחת 1 ליטר טרין עם שכבה אפילו של שומן נמס, ואז אבק עם קמח. כדי להפוך את המאפה, להטות את הקמח לתוך קערה עם מלח 2 כפית.
מרכיבים שתצטרך
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
שומן חזירשומן חזיר
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
שים את השומן והחלב במחבת עם 150 מ " ל מים, ואז לחמם עד השומן נמס לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
שומן חזירשומן חזיר
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
יוצקים לתוך הקמח ומכים עם כף עץ עד בשילוב. טיפ על פני השטח ללוש עד שכל זה מגיע יחד.
מרכיבים שתצטרך
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
6
חותכים פיסת קלף אפייה כדי להתאים את הצדדים התחתונים וארוכים של צלחת טרין עם כמה תלוי מעבר לקצה. קח כשני שלישים מהבצק המאפה ולעצב אותו לתוך מלבן בערך את רוחב ואורך המנה.
מרכיבים שתצטרך
בצק מאפהבצק מאפה
7
הנח את הבצק לתוך הטרין, באמצעות האצבעות שלך, לחץ אותו לתחתית, את הפינות ואת הצדדים של המנה עד שהוא מגיע לחלק העליון תלוי קצת מעל השפה.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
8
קח חצי מתערובת הבשר וטפוח אותו לצורה שתתאים לצלחת טרין, ואז להניח אותו. השתמש באצבעותיך כדי ליצור תעלה באמצע הבשר. לקצץ את צמרות וישבנים את הביצים, להטיל אותם, בשורה, לאורך התעלה, ואז העונה. זמירה ביצים כמו זה מבטיח כי כל פרוסת עוגה יכיל הן ביצה לבן חלמון.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
9
קח את שאר תערובת הבשר, לטפוח אותו למלבן שיתאים על הביצים, ולחץ אותו על החלק העליון.
מרכיבים שתצטרך
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
10
מברשת את הבליטה של המאפה עם הביצה המוכה, ואז לגלגל את שאר הבצק כדי להתאים על העוגה.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
11
קמצוץ קצוות יחד כדי לתקן את החלק העליון.
12
מברשת למעלה בנדיבות עם ביצה פירס שלושה חורים לאורך החלק העליון.
מרכיבים שתצטרך
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
13
תנור חום ל 200C / מאוורר 180c / גז
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
14
מניחים עוגה על תבנית אפייה ואופים במשך 30 דקות. מנמיכים את החום ל 180c/מאוורר 160c / גז 4, ולאחר מכן להמשיך לבשל עוד שעה. השאר לקרר. בזהירות להפוך צלחת הפוכה על לוח ולהשתמש בצדדים של הנייר כדי למשוך את העוגה מתוך הצלחת. אם הצדדים אינם חומים מספיק, להחזיר אותו לתנור על מגש אפייה ב 200C / מאוורר 180c / גז 6 עד צבעוני. מגניב, אז תירגע במקרר.
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
15
אם אתה רוצה למלא את העוגה עם ג 'לי, להשרות את הג' לטין במים קרים לחמם את המניה עד חם, אבל לא רותח.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
16
הסר את הג ' לטין מהמים ולסחוט כדי להסיר נוזל עודף, ולאחר מכן לערבב לתוך המניה להתמוסס. השאירו להתקרר לטמפרטורת החדר, ולאחר מכן להעביר בקבוק סוחט.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
17
יוצקים את הג ' לי לתוך אחד החורים עד שהוא מגיע לפסגה.
מרכיבים שתצטרך
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
18
מניחים את העוגה על צלחת במקרר עד הג 'לי להגדיר, ואז לחזור פעמיים יותר, כך הג' לי מילא כל חור. השאר להגדיר במקרר הלילה.
מרכיבים שתצטרך
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')

יין מומלץ: Lambrusco Dolce, קציר מאוחר ריזלינג, Vin Santo

Lambrusco דולצ ' ה, Riesling הקציר מאוחר, וin סנטו הן אפשרויות נהדרות עבור עוגה. היינות האלה מתוקים, וזה חשוב כי יין בדרך כלל צריך להיות מתוק יותר מהמזון שאתה מצמד איתו. המסיק המאוחר של מקפאדן ריזלינג עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.
מקפאדן קציר מאוחר ריזלינג
מקפאדן קציר מאוחר ריזלינג
קציר מאוחר Botrytis-מבורך, כמו שאטו D ' Yquem, זוהי חוויה נשגבת. משמש יערה פוגש עוגת תפוחים אפויה בכוס. בפשטות, זהו יין הקינוח הטוב ביותר שתטעם, אפילו במחיר כפול, בחייך.