קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות4
ציון בריאות45
מגזין

סלק ירוק וצנון פסטו ירוק עם סלק קלוי וצנוניות

סלק ירוק וצנון פסטו ירוק עם סלק קלוי וצנוניות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל סלק ירוק וצנון פסטו ירוק עם סלק קלוי צנון. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 934 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 54 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו סלק, אגוזי מלך, צנונים ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו סלק ירוק פסטו פיצה עם סלק קלוי וגבינת עיזים, סלט פסטה באביב עם שמיר ו פסטו ירוק צנון, ו אורז סלק וקערות כרוב עם סלק ירוק פסטו (מתכונים דומים).

הוראות

1
התאם מתלה תנור למצב בינוני וחימום תנור ל 204°. להכין סלק וצנוניות: לקרוע ירקות ושמורה. לקלף סלק לחתוך סלק וצנוניות לקוביות בינוניות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')
ירוקירוק
סלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילובסלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילוב
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מניחים סלק וצנוניות על תבנית אפייה בערימות נפרדות (כדי למנוע דימום צבע); מתבלים כל ירק עם 1 כף שמן זית ומלח ופלפל לפי הטעם. לזרוק מעיל וצלי, ערבוב מדי פעם, עד מכרז, על 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')
סלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילובסלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילוב
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
3
בעוד ירקות נצלים, ירוק לבן: להרים את כל גבעולים גדולים ולהביא סיר גדול, מכוסה מים מומלחים לרתיחה. הכן אמבט קרח לירוקים על ידי מילוי קערה בינונית עם מים קרים ומגש של קוביות קרח.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
ג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-oג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-o
ירוקירוק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
4
מוסיפים ירקות ומבשלים, דוחפים אותם לצלול, עד ירוק בהיר, על 1 minut.
מרכיבים שתצטרך
ירוקירוק
5
העברה לאמבט קרח מיד באמצעות מלקחיים. להחזיר סיר מים לרתיחה. כאשר הירוקים הם קרירים, לנקז, ולאחר מכן לסחוט ביסודיות עם הידיים כדי להסיר עודף נוזל.
מרכיבים שתצטרך
ירוקירוק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-oג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-o
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
6
מניחים אגוזי מלך ושום בקערה של מעבד מזון ועונה לטעום עם מלח ופלפל. דופק עד אגוזים ושום הם הקרקע גס.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
זיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדוליםזיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדולים
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
7
מוסיפים סלק וצנון ירקות ודופק עד התערובת היא הקרקע גס. עם המכונה פועלת, זרם 3/4 כוס שמן זית או יותר, לפי הצורך, עד פסטו הוא רופף מספיק.
מרכיבים שתצטרך
צנון עליםצנון עלים
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
סלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילובסלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילוב
8
מוסיפים גבינת פרמזן, פועם לשלב. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניות Hunt's®רוטב עגבניות Hunt's®
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
9
מבשלים פסטה במים רותחים עד אל דנטה, 10 עד 12 דקות. לפני ניקוז, להזמין 1 כוס מים פסטה.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
10
מערבבים פסטה וכ 3/4 כוס מוכן פסטו בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
11
טפטוף בכמה מי פסטה ולזרוק לשלב באמצעות מלקחיים, הוספת מי פסטו או פסטה לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
12
מעבירים פסטה למנה ומגישים עם סלק קלוי וצנוניות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')
סלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילובסלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילוב
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
13
מגישים באופן מיידי.