סלק ירוק וצנון פסטו ירוק עם סלק קלוי וצנוניות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל סלק ירוק וצנון פסטו ירוק עם סלק קלוי צנון. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 934 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 54 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו סלק, אגוזי מלך, צנונים ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו סלק ירוק פסטו פיצה עם סלק קלוי וגבינת עיזים, סלט פסטה באביב עם שמיר ו פסטו ירוק צנון, ו אורז סלק וקערות כרוב עם סלק ירוק פסטו (מתכונים דומים).
הוראות
התאם מתלה תנור למצב בינוני וחימום תנור ל 204°. להכין סלק וצנוניות: לקרוע ירקות ושמורה. לקלף סלק לחתוך סלק וצנוניות לקוביות בינוניות.
מניחים סלק וצנוניות על תבנית אפייה בערימות נפרדות (כדי למנוע דימום צבע); מתבלים כל ירק עם 1 כף שמן זית ומלח ופלפל לפי הטעם. לזרוק מעיל וצלי, ערבוב מדי פעם, עד מכרז, על 25 דקות.
בעוד ירקות נצלים, ירוק לבן: להרים את כל גבעולים גדולים ולהביא סיר גדול, מכוסה מים מומלחים לרתיחה. הכן אמבט קרח לירוקים על ידי מילוי קערה בינונית עם מים קרים ומגש של קוביות קרח.
מוסיפים ירקות ומבשלים, דוחפים אותם לצלול, עד ירוק בהיר, על 1 minut.
העברה לאמבט קרח מיד באמצעות מלקחיים. להחזיר סיר מים לרתיחה. כאשר הירוקים הם קרירים, לנקז, ולאחר מכן לסחוט ביסודיות עם הידיים כדי להסיר עודף נוזל.
מניחים אגוזי מלך ושום בקערה של מעבד מזון ועונה לטעום עם מלח ופלפל. דופק עד אגוזים ושום הם הקרקע גס.
מוסיפים סלק וצנון ירקות ודופק עד התערובת היא הקרקע גס. עם המכונה פועלת, זרם 3/4 כוס שמן זית או יותר, לפי הצורך, עד פסטו הוא רופף מספיק.
מוסיפים גבינת פרמזן, פועם לשלב. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מבשלים פסטה במים רותחים עד אל דנטה, 10 עד 12 דקות. לפני ניקוז, להזמין 1 כוס מים פסטה.
מערבבים פסטה וכ 3/4 כוס מוכן פסטו בקערה גדולה.
טפטוף בכמה מי פסטה ולזרוק לשלב באמצעות מלקחיים, הוספת מי פסטו או פסטה לפי הצורך.
מעבירים פסטה למנה ומגישים עם סלק קלוי וצנוניות.