תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים כמובן, אז תנו הזדמנות ל עוגת סיר טופו שלי עם ירקות בסגנון ביתי. וגן. מנה אחת מכילה 896 קלוריות, 40 גרם חלבון ו 42 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %49 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ kblog.lunchboxbunch.com יש 104 אוהדים. אם יש לכם ממרח חמאה טבעוני, מים, קמח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. עם כפית ציון של 99% המנה הזאת מעולה. נסו מרק פשטידת עוף בסיר מיידי, כיסי פשטידת עוף, ו מרק פשטידת עוף תוצרת בית (מתכונים דומים).
הוראות
1
זכרונות פשטידת חשיש. אני מעריץ של פשטידת חשיש מאז שהייתי ילדה קטנה. אני קצת נבוכה להודות שהתחננתי לאמא שלי לקנות את פשטידות העוף האישיות האלה מהמחלקה למקפיא בחנות. אהבתי אותם. עד שיום אחד בחטיבת הביניים קראתי את התווית והיה כתוב בה משהו כמו 1,200 קלוריות ו-70 גרם שומן לעוגה. התחרפנתי ונשבעתי לא לאכול פשטידת חשיש שוב. עד שניסיתי פאי סיר ללא חלב המטבח של איימי. התאהבתי בהם בחזרה. הגרסה נטולת החלב של איימי נעשית עם טופו והיא טבעונית וטעימה. קרום פתיתי. מילוי קרמי. קוביות טופו עבות. יאם. אבל עדיין קפוא. רציתי עוגה טרייה! ואז יום אחד ברשת המזון ראיתי את פאולה דין מכינה גרסה מהירה של פשטידת חשיש לפרק של "ארוחות קלות" בתוכנית שלה. קל? חשבתי וואו, זה נראה די קל. אז החלטתי לנסות את זה באמצעות כל החומרים הטבעוניים.מרכיבי פשטידה. חייב להיות מרכיבים לפאי סיר בסגנון ביתי כוללים גזר, אפונה, פטריות וסוג כלשהו של בצל. השתמשתי בבצל ירוק. הייתי צריך לכלול גם עלה דפנה או שניים והרבה כמון ופלפל שחור. הוספתי גם מיץ לימון, סירופ מייפל ופטרוזיליה לתערובת הטעם. השתמשתי בטופו במקום חלבון העוף המסורתי. וכמו תמיד, בישלתי ותיבלתי את כל המרכיבים לפני שהוספתי אותם לתערובת המילוי של העוגה. עשיתי שכבה כפולה קרום העליון ותחתון. והערה צדדית, אני דווקא מצאתי את זה כמעט פריך מדי. אתה יכול בקלות לברוח עם רק עושה קרום העליון ולקבל יותר כי מילוי טעים במחבת. הבחירה שלך. הנה המתכון...עוגת סיר טופו בסגנון ביתי של קאתי * עם קראסטוון כפול פלפל שחור, עושה עוגה אחת גדולה
מרכיבים שתצטרך
2
פלפל שחור Herbed Crust2 1/2 כוסות קמח מחיטה מלאה 3 / 4 כוס מים 1 / 4 כוס oil1 כפית מלח1 כפית אבקת אפייה 1 כפית vinegar1 כף סירופ מייפל 1 כף פלפל שחור tbsp1 כפית טימין כתוש, טריה 1 / 2 כוס קמח שעועית פאבונזו**אופציונלי, זה מוסיף טעם אגוזי וחומרי הזנה נוספים של קמח תירס*עדיף לקבל קצת בצק נוסף מאשר להיות קצר. לכן מתכון הבצק הזה מעריך יתר על המידה את הקרום צריך קצת.מילוי פאי סיר
מרכיבים שתצטרך
3
בלוק Tofu1 (10 אונקיות) טופו חזק במיוחד, cubed2 כפות שמן זית oil1 כפות מיץ לימון או vinegar1 לבן tsp cumin1 כפית פלפל1 / 2 כפית מלח
על הירקות. לקצוץ ולהכין את כל הירקות שלך. נסו לחתוך, לקוביות ולקצוץ הכל בערך באותו גודל. זה עוזר עם בישול בעת אכילה. השתמשתי שאריות גזרים אורגניים שהיו לי במקרר-שימוש מושלם עבורם. וקל לחתוך לחתיכות קטנות.
מרכיבים שתצטרך
2
עכשיו לטגן את הירקות בסיר מרק בגודל בינוני.
מרכיבים שתצטרך
3
מוסיפים את השמן, מיץ לימון וכמון למחבת. הבא להוסיף את הבצל הירוק וחלק של הפלפל השחור.
מרכיבים שתצטרך
4
לטגן במשך כמה דקות, ולאחר מכן להוסיף את ממרח החמאה, פטריות, גזר, פטרוזיליה ואפונה.
מרכיבים שתצטרך
5
לטגן במשך כמה דקות עד הירקות לבשל קצת וספגו את כל הנוזל. קצת בראונינג על הירקות הוא טוב מדי-בדיוק כמו טופו.
מרכיבים שתצטרך
6
המילוי נמשך. עכשיו אתה יכול להשלים את תערובת מילוי זה על ידי הוספת חלב סויה, Vegenaise או שמנת חמוצה, סירופ מייפל, ארוחת זרעי פשתן, פלפל שנותר קמח חיטה מלאה. מערבבים.
מרכיבים שתצטרך
7
מעבה את המילוי. ואז לאט מערבבים באבקת arrowroot קמצוץ בכל פעם. ערבוב יותר מדי בבת אחת יכול להוביל להתקבצות.
מרכיבים שתצטרך
8
לאחר מכן להוסיף את עלה דפנה. מכסים את הסיר במכסה ומפעילים את המדיה לרתיחה. הערה: אם התערובת נראית קצת מימית בשלב זה זה זה בסדר. אבל אם זה נראה קצת יבש מדי להוסיף קצת יותר חלב סויה (או מרק צמחוני אם יש לך את זה על היד).
מרכיבים שתצטרך
9
קרום.
מרכיבים שתצטרך
10
שלב את כל מרכיבי הקרום היבש (למעט קמח התירס).
מרכיבים שתצטרך
11
מערבבים היטב. לאחר מכן להוסיף את כל החומרים הנוזליים עד צורות בצק יבש נחמד. זה דומה לבצק ביסקוויט.
מרכיבים שתצטרך
12
הכנת פאן. הכינו את מחבת הפשטידה שלכם לקרום על ידי ריסוס שמן קנולה וצבע אותה בקמח התירס. השתמשתי במחבת עוגת 8 " עמוקה - לא צלחת עוגה מסורתית כי זה יהיה רדוד מדי עבור כל המילוי.
מרכיבים שתצטרך
13
בצק.
מרכיבים שתצטרך
14
מעבירים את הבצק למשטח משוריין ולשים אותו קצת. לפצל את הבצק לשני חצאים-אחד קצת יותר גדול מהשני. הגדול מבין השניים ישמש לקרום התחתון.1
מרכיבים שתצטרך
15
מרדדים את הבצק התחתון על 1/4 אינץ ' עבה. אתה לא רוצה שהקרום הזה יהיה עבה מדי. נסה לשמור על צורת מעגל נחמדה.
מרכיבים שתצטרך
16
הניחו את הקרום במחבת המוכנה ולחצו את הבצק בחוזקה לצדדים. לתקוע כמה חורים מזלג על פני השטח של הקרום לקפל את הקרום בצד יפה על הצדדים. טופס כמו שאתה רוצה. תקע את המחבת בתנור כדי לאפות מראש את הקרום במשך כעשר דקות. זה פשוט להבטיח כי אתה לא יוצא עם קרום בצקי בתחתית העוגה שלך.1
מרכיבים שתצטרך
17
מרדדים את השכבה העליונה של הבצק עד 1/8 אינץ ' עבה. אני אוהב קרום עליון מתפורר ודק סופר, אבל אתה יכול להתאים אישית עם זאת אתה רוצה. רק לוודא את הקרום הוא גדול מספיק כדי לכסות את פני השטח של מחבת מלא-ועוד קצת כדי לאבטח את הצדדים. תניח בצד את הקרום העליון. הערה: אתה יכול גם לחכות עד עכשיו כדי לגלגל את הבצק שלך, אבל שלי למעשה ישב בסדר גמור על קרש החיתוך במשך כמה דקות.1
מרכיבים שתצטרך
18
תבדוק את הירקות שלך. לחשוף ומערבבים קצת עד המילוי הוא עבה, עדיין עקביות כמו רוטב.
מרכיבים שתצטרך
19
הסר את עלה המפרץ. עכשיו בעדינות לקפל את קוביות טופו מבושלות. אפשר להתבשל עוד כמה דקות בזמן שאתה צופה ומערבבים בעדינות בישול את חלק האדים. המילוי יהיה מוצק קצת עם הקירור. הקפד לבשל את קיטור יותר אם התערובת נראית הצעה מימי מדי.1
מרכיבים שתצטרך
20
תביא את תבנית העוגה ואת הקרום התחתון מהתנור.
מרכיבים שתצטרך
21
בואו קרום העוגה ועוגה מילוי מגניב במשך כחמש דקות. ואז לשפוך את המילוי לתוך תבנית העוגה. מילוי: 1
מרכיבים שתצטרך
מילוי פאי
22
אחזר את השכבה העליונה של בצק העוגה. או שתוציא את זה אם עדיין לא עשית זאת.) בעדינות להניח את השכבה העליונה של הקרום על המילוי. לאבטח את הצד של הבצק עם האצבעות. השתמש בקצה הקהה של מזלג לעשות קמטים עוגה יפים בקצה הקרום. לתקוע על 6 חורים מזלג בחלק העליון של הקרום לקיטור לפרוק בתנור.
מרכיבים שתצטרך
1
ציפוי עוגת צחצוח לפני האפייה: 1
מרכיבים שתצטרך
2
אופים ב 350, מכוסה בקלילות עם נייר, במשך כ 20 דקות.
3
הסר רדיד ואופים במשך 10-15 דקות נוספות. אם הקרום אינו משחי על גבי מושלם, אתה יכול להשתמש 'צלייה' לא יותר מ 5 דקות. צפה כדי לוודא הקרום לא לשרוף או חום יתר.