פשטידת טמל בישול איטית
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פאי טמל בישול איטי. מנה אחת מכילה 596 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 24 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו רוטב אנצ'ילדה ישן, גבינת ג' ק קולבי-מונטריי, תערובת לחם תירס ומאפין בטי, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש במרגרינה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות חמאת בוטנים כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 5 שעות ו-15 דקות. נסו פשטידת עוף מבושלת איטית., תבשיל טמלה בבישול איטי-75 ימים של בישול איטי בקיץ, ו פשטידת טמל בישול איטית (מתכונים דומים).
הוראות
ב מחבת nonstick 12 אינץ', לבשל בשר ובצל על חום בינוני על 5 דקות, ערבוב מדי פעם, עד בשר הוא חום; לנקז. מערבבים שעועית ורוטב אנצ ' ילדה.
מניחים תערובת בשר ב 3 1/2 - כדי 4 1/2-ליטר סיר איטי. בקערה בינונית, מערבבים לחם תירס, חלב, מרגרינה וביצה רק עד לחלח (הבלילה תהיה גבשושי). מערבבים גבינה וצ ' ילי לבלילה. כפית על תערובת בשר בבישול איטי.
מכסים ומבשלים על הגדרת חום נמוכה 5 עד 6 שעות או עד toothpick מוכנס במרכז לחם תירס יוצא נקי.
מגישים עם שמנת חמוצה ובצל ירוק.