תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פאי טמל בישול איטי. מנה אחת מכילה 596 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 24 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו רוטב אנצ'ילדה ישן, גבינת ג' ק קולבי-מונטריי, תערובת לחם תירס ומאפין בטי, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש במרגרינה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות חמאת בוטנים כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 5 שעות ו-15 דקות. נסו פשטידת עוף מבושלת איטית., תבשיל טמלה בבישול איטי-75 ימים של בישול איטי בקיץ, ו פשטידת טמל בישול איטית (מתכונים דומים).
הוראות
1
ב מחבת nonstick 12 אינץ', לבשל בשר ובצל על חום בינוני על 5 דקות, ערבוב מדי פעם, עד בשר הוא חום; לנקז. מערבבים שעועית ורוטב אנצ ' ילדה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב אנצ ' ילדה
תוספות, אופציונלי
טורטיות קמח טריות, להגשה
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
מניחים תערובת בשר ב 3 1/2 - כדי 4 1/2-ליטר סיר איטי. בקערה בינונית, מערבבים לחם תירס, חלב, מרגרינה וביצה רק עד לחלח (הבלילה תהיה גבשושי). מערבבים גבינה וצ ' ילי לבלילה. כפית על תערובת בשר בבישול איטי.
פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא WindRacer נהר רוסי פינו נואר. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 60 דולר.