קושימומחה
מוכן ב1 ש, 35 דק.
מנות4
ציון בריאות24
מגזין

פשטידת ירקות עם פשטידת קמח תירס.

פשטידת ירקות עם פשטידת קמח תירס.
פשטידת ירקות עם קרום פשטידת קמח תירס עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 1038 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 55 גרם של שומן למנה. אם יש לך שמן צמחי, חמאה, חלמון ביצה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב רוזמרין טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט וניל עם קומפוט ענבים ואוכמניות עם דבש ורוזמרין טרי: ארוחת בוקר קלה או קינוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -35 דקות. נסו מרק פשטידת עוף בסיר מיידי, כיסי פשטידת עוף, ו מרק פשטידת עוף תוצרת בית (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
ציוד מיוחד: ציוד מיוחד: ארבעה 8-אונקיה ramekins
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
1
שלב את הקמח, קמח תירס, ומלח במעבד מזון דופק לשלב.
מרכיבים שתצטרך
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2
מוסיפים את החמאה ואת הדופק רק עד שהוא דומה פירורים גס.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
3
בקערה קטנה, לטאטא יחד את חלמון הביצה ו 2 כפות מי קרח. עם ריצת המעבד, טפטוף בתערובת החלמון. הבצק צריך פשוט לבוא יחד. אם זה נראה יבש להוסיף יותר מים, עד 4 כפות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
להפוך את הבצק החוצה על משטח מקומח ללוש עד שהוא מגיע יחד; זה יהיה קשה יותר קרום עוגה רגיל בגלל קמח התירס. מחלקים לארבעה חלקים, לוחצים על הדיסקים ועוטפים בניילון נצמד. להכניס למקרר במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
5
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
למילוי: לזרוק את תפוחי האדמה, ים, גזר לבן, סלרי ופטריות עם 4 כפות שמן.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
שמן זית, לקלייהשמן זית, לקלייה
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
יםים
7
מתבלים במלח ופלפל ומתפשטים באופן שווה על תבנית אפייה. צלוי, זורק פעם באמצע, עד חום זהוב, כ -20 עד 25 דקות. אתה לא רוצה לבשל אלה כל הדרך אם כי מאז הם יבשלו יותר בעוגת הסיר. (הם צריכים להיות אל דנטה, אבל מתחיל לקבל קצת צבע.)
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
גב שומן חזירגב שומן חזיר
8
מערבבים את הקמח ואת הנותרים 4 כפות שמן בסיר על חום בינוני ומבשלים עד חלקה מבעבע כמו בלילת פנקייק, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
9
להקציף במרק פטריות. מבשלים עד עבה מספיק כדי לצפות את הגב של כף. מתבלים לפי הטעם ומסירים מהחום.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
10
מוסיפים את הירקות הקלויים למרק הפטריות יחד עם האפונה, הקורנית, הרוזמרין וחומץ שרי. לחלק את המילוי בין ארבעה 8-אונקיה ramekins.
מרכיבים שתצטרך
חומץ שריחומץ שרי
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
11
מוציאים את הבצק מהמקרר ומגלגלים כל אחד לדיסק בגודל 5 אינץ'. להרטיב את השפה כל ramekin ולהניח קרום מעל. לתקוע כל 5 או 6 פעמים עם מזלג במקום בתנור.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
12
אופים עד הקרום הוא חום זהוב, על 20 עד 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®

מרכיבים

9461 לב מפאלדי טרי אם אפשרמרק פטריות, מחומםמרק פטריות, מחומם1581 לב מפאלדי טרי אם אפשרגבעולים סלרי, קצוץ (אודותגבעולים סלרי, קצוץ (אודות1כף. חומץ ביין אדוםעוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות2961 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח לכל מטרה, בתוספת יותר עבור משטח העבודהקמח לכל מטרה, בתוספת יותר עבור משטח העבודה43 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה1sprigsרוזמרין טרי, עלים מופשטים וקצוציםרוזמרין טרי, עלים מופשטים וקצוצים6sprigsטימין טרי, עלים מופשטים וקצוציםטימין טרי, עלים מופשטים וקצוצים33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'מי קרחמי קרח1אוראו ממולאים כפוליםתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד7101 לב מפאלדי טרי אם אפשרתפוחי אדמה חדשים קטנים, קוביות בינוניות (אודותתפוחי אדמה חדשים קטנים, קוביות בינוניות (אודות2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרגזר לבן, קוביות קלופות ובינוניות (אודותגזר לבן, קוביות קלופות ובינוניות (אודות1181 לב מפאלדי טרי אם אפשראפונה קפואהאפונה קפואה4שרימפס וורידיםמלח ופלפל שחור טחון טרימלח ופלפל שחור טחון טרי23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'חומץ שריחומץ שרי121 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרפטריות שיטאקה, גבעולים זרוקים וכובעים לחתוך לחתיכות 1/2 אינץ ' (כ 1 3/4 כוסות)פטריות שיטאקה, גבעולים זרוקים וכובעים לחתוך לחתיכות 1/2 אינץ ' (כ 1 3/4 כוסות)1181 לב מפאלדי טרי אם אפשר(1 מקל) חמאה לא מלוחה, מקורר לחתוך לחתיכות קטנות(1 מקל) חמאה לא מלוחה, מקורר לחתוך לחתיכות קטנות83 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1771 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח תירס לבן, כגון Weisenbergersקמח תירס לבן, כגון Weisenbergers7101 לב מפאלדי טרי אם אפשרים גדול, קוביות קלופות ובינוניות (אודותים גדול, קוביות קלופות ובינוניות (אודות