פשטידת ירקות עם קרום פשטידת קמח תירס עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 1038 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 55 גרם של שומן למנה. אם יש לך שמן צמחי, חמאה, חלמון ביצה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב רוזמרין טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט וניל עם קומפוט ענבים ואוכמניות עם דבש ורוזמרין טרי: ארוחת בוקר קלה או קינוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -35 דקות. נסו מרק פשטידת עוף בסיר מיידי, כיסי פשטידת עוף, ו מרק פשטידת עוף תוצרת בית (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
ציוד מיוחד: ציוד מיוחד: ארבעה 8-אונקיה ramekins
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2
מוסיפים את החמאה ואת הדופק רק עד שהוא דומה פירורים גס.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
3
בקערה קטנה, לטאטא יחד את חלמון הביצה ו 2 כפות מי קרח. עם ריצת המעבד, טפטוף בתערובת החלמון. הבצק צריך פשוט לבוא יחד. אם זה נראה יבש להוסיף יותר מים, עד 4 כפות.
להפוך את הבצק החוצה על משטח מקומח ללוש עד שהוא מגיע יחד; זה יהיה קשה יותר קרום עוגה רגיל בגלל קמח התירס. מחלקים לארבעה חלקים, לוחצים על הדיסקים ועוטפים בניילון נצמד. להכניס למקרר במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניות
5
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
למילוי: לזרוק את תפוחי האדמה, ים, גזר לבן, סלרי ופטריות עם 4 כפות שמן.
מתבלים במלח ופלפל ומתפשטים באופן שווה על תבנית אפייה. צלוי, זורק פעם באמצע, עד חום זהוב, כ -20 עד 25 דקות. אתה לא רוצה לבשל אלה כל הדרך אם כי מאז הם יבשלו יותר בעוגת הסיר. (הם צריכים להיות אל דנטה, אבל מתחיל לקבל קצת צבע.)
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
גב שומן חזיר
8
מערבבים את הקמח ואת הנותרים 4 כפות שמן בסיר על חום בינוני ומבשלים עד חלקה מבעבע כמו בלילת פנקייק, על 3 דקות.