פאי סלמון פריך עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 484 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 30 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. אם יש לך בייקון, עלה דפנה, פטריות קרים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. נסו מרק פשטידת עוף בסיר מיידי, כיסי פשטידת עוף, ו מרק פשטידת עוף תוצרת בית (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 40
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מבשלים בייקון במחבת עמוקה גדולה מעל חום בינוני גבוה עד פריך.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
הסר מן המחבת; להתפורר ולהניח בצד.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מוסיפים פטריות ו -4 המרכיבים הבאים למחבת; מבשלים, ערבוב לעתים קרובות, 8 דקות או עד פטריות הם השחמה קלות וכל הנוזל התאדה. מערבבים במרק ואת 4 החומרים הבאים, ומביאים לרתיחה. מכסים, מפחיתים חום, ומבשלים 6 עד 10 דקות או עד תפוחי אדמה רכים.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
לטאטא יחד חצי חצי קמח וקמח בקערה קטנה; להוסיף למחבת ולבשל, ערבוב כל הזמן, 3 דקות או עד שהתערובת מגיעה לרתיחה ומתעבה מעט.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
6
מוסיפים סלמון, ומבשלים 1 עד 2 דקות או עד אטום.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורך
7
להסיר מן החום, ומערבבים עירית בייקון שמורות. תערובת כפית לתוך צלחת אפייה משומנת קלות 2 1/2 ליטר.
מרכיבים שתצטרך
פרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוט
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
8
מניחים גיליון פילו 1 על משטח עבודה. (כיסוי פילו שנותר עם מגבת מטבח לחה כדי למנוע ייבוש.)
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
9
מברשת קלות עם חמאה מומסת, ומפזרים באופן שווה עם כ 1 כף גבינה. למעלה עם עוד גיליון פילו. חזור עם פילו הנותרים, חמאה, וגבינה.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
רוטב חמוציות, להגשה
10
מניחים פילו מוערמים על גבי תערובת סלמון, טאק בפינות.
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יקב פולי סטיישן. שרדונה ריטה הילס עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 27 דולר לבקבוק.