Becel® בטטה צלויות עם סירופ מייפל
Becel® בטטה צלויות עם סירופ מייפל היא תוספת המגישה 6. מנה אחת של מנה זו מכילה כ -4 גרם חלבון , 2 גרם שומן , ובסך הכל 240 קלוריות . , מתכון זה מכסה 14% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. המתכון הזה מבית Allrecipes דורש סירופ מייפל, מרגרינה בטעם חמאה, אגוז מוסקט ובטטה. מתכון זה אהוב על 13 אוכלי אוכל וטבחים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן וללא חלב . מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-45 דקות . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 89% , וזה אדיר. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו המרכיב הסודי (סירופ מייפל): פירה מייפל בטטה , בטטה מזוגגת עם סירופ מייפל וליים , ובטטות צלויות מייפל .
הוראות
מחממים את התנור ל-400 מעלות צלזיוס (200 מעלות צלזיוס). מחוררים בטטות בכמה מקומות כדי לאפשר לאדים לצאת.
אופים במשך 60 עד 70 דקות או עד לריכוך.
תנו לבטטות להתקרר מעט. פורסים לאורך וגורפים את הבשר לקערה בינונית. בעזרת מזלג, מועכים יחד בטטות ומרגרינה בטעם חמאתי של Becel® עד למרקם הרצוי.
מערבבים סירופ מייפל, מרגרינה ואגוז מוסקט. כף לתוך תבשיל קדרה משומנת קלות במרגרינה בטעם חמאתי של Becel®. חלק עליון ומכסים במכסה או בנייר כסף. מחממים מחדש ב-375 מעלות פרנהייט (190 מעלות צלזיוס) למשך 20 עד 30 דקות.
(ניתן להכין מראש עד לנקודה זו ולקרר. לחמם בתנור 10 דקות יותר. לחימום במיקרוגל, מיקרוגל על גבוה (100%) כ-5 דקות, תוך ערבוב פעם אחת, עד לחימום. סובב פעם אחת אם אין לך פטיפון.)