פשטידת עוף
פשטידת עוף היא צמחוני מנה עיקרית. מתאים ל-6 מנות. מנה אחת מכילה 320 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 27 גרם שומן. אם יש לכם חמאה, שאלוט, מרווה וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 4 שעות. נסו מרק פשטידת עוף בסיר מיידי, כיסי פשטידת עוף, ו מרק פשטידת עוף תוצרת בית (מתכונים דומים).
הוראות
לזרוק את הדלעת עם שמן זית ו 2 כפות של החמאה,מתבלים במלח ופלפל ומתפשטים באופן שווה על תבנית אפייה מעוטרת.
מניחים בתנור לאפות עד רך וזהוב חום, כ -30 דקות.
בעוד הדלעת מתבשלת, ממיסים את החמאה הנותרת במחבת גדולה על אש בינונית ומבשלים את הפטריות ואת השאלוט, ערבוב לעתים קרובות, על 3 דקות עד חום קל.
מוסיפים את הקמח, ומבשלים, ערבוב כל הזמן, עד חום קל, על 2 דקות יותר. לאט לטאטא במרק ולהביא לרתיחה נמוכה, ערבוב כל הזמן.
מוסיפים את העוף, מרווה ודלעת מבושלת; מתבלים במלח ופלפל ומערבבים לערבב. להפחית את החום ומבשלים על 5 דקות או עד עבה ושמנת.
בינתיים, לשטח את בצק עלים על משטח מקומח קלות, לחתוך לצורה כדי להתאים את החלק העליון של המיכל אתה משתמש (כדי חפיפה קלה). ממלאים את המכולות במילוי העוף ומניחים את המאפה על הכלים, ומאפשרים לעודף לעטוף בערך 1/2 אינץ ' על הצדדים. חזור עם הכוסות שנותרו.
מברישים את המאפה עם שטיפת ביצים ומניחים במקרר לצנן לפחות 1 שעה.
כאשר מוכן לבשל, מחממים את התנור ל 177°.
מניחים קערות על סדינים אפייה וחותכים כמה חריצים לתוך צמרות המאפה.
מניחים בתנור לאפות 20 עד 25 דקות עד המאפה יש נפוח והוא חום זהוב המילוי חם דרך. אפשר להתקרר כ 5 דקות לפני ההגשה, לשרת חם.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;