קושימומחה
מוכן ב4 שעות
מנות6
ציון בריאות4
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פשטידת עוף

פשטידת עוף
פשטידת עוף היא צמחוני מנה עיקרית. מתאים ל-6 מנות. מנה אחת מכילה 320 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 27 גרם שומן. אם יש לכם חמאה, שאלוט, מרווה וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 4 שעות. נסו מרק פשטידת עוף בסיר מיידי, כיסי פשטידת עוף, ו מרק פשטידת עוף תוצרת בית (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 400 F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
לזרוק את הדלעת עם שמן זית ו 2 כפות של החמאה,מתבלים במלח ופלפל ומתפשטים באופן שווה על תבנית אפייה מעוטרת.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
שמן זיתשמן זית
חמאהחמאה
מורחיםמורחים
סקוושסקווש
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
3
מניחים בתנור לאפות עד רך וזהוב חום, כ -30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
4
בעוד הדלעת מתבשלת, ממיסים את החמאה הנותרת במחבת גדולה על אש בינונית ומבשלים את הפטריות ואת השאלוט, ערבוב לעתים קרובות, על 3 דקות עד חום קל.
מרכיבים שתצטרך
פטריותפטריות
שאלותשאלות
חמאהחמאה
סקוושסקווש
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
מוסיפים את הקמח, ומבשלים, ערבוב כל הזמן, עד חום קל, על 2 דקות יותר. לאט לטאטא במרק ולהביא לרתיחה נמוכה, ערבוב כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
מרקמרק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
6
מוסיפים את העוף, מרווה ודלעת מבושלת; מתבלים במלח ופלפל ומערבבים לערבב. להפחית את החום ומבשלים על 5 דקות או עד עבה ושמנת.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
עוף שלםעוף שלם
סקוושסקווש
מרווהמרווה
7
הסר מהחום ולאפשר להתקרר.
8
בינתיים, לשטח את בצק עלים על משטח מקומח קלות, לחתוך לצורה כדי להתאים את החלק העליון של המיכל אתה משתמש (כדי חפיפה קלה). ממלאים את המכולות במילוי העוף ומניחים את המאפה על הכלים, ומאפשרים לעודף לעטוף בערך 1/2 אינץ ' על הצדדים. חזור עם הכוסות שנותרו.
מרכיבים שתצטרך
גליונות בצק עליםגליונות בצק עלים
עוף שלםעוף שלם
9
מברישים את המאפה עם שטיפת ביצים ומניחים במקרר לצנן לפחות 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
ביצהביצה
10
כאשר מוכן לבשל, מחממים את התנור ל 177°.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
11
מניחים קערות על סדינים אפייה וחותכים כמה חריצים לתוך צמרות המאפה.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
קערהקערה
12
מניחים בתנור לאפות 20 עד 25 דקות עד המאפה יש נפוח והוא חום זהוב המילוי חם דרך. אפשר להתקרר כ 5 דקות לפני ההגשה, לשרת חם.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
13
מאמר var
14
Type_27_data = {};
15
מאמר
16
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;