פשטידת עוף איטלקית עם ביסקוויטים בזיליקום עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 22 גרם חלבון 11 גרם של שומן, וסך הכל 354 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לך חלב, קמח תירס, בזיליקום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו מרק פשטידת עוף בסיר מיידי, כיסי פשטידת עוף, ו מרק פשטידת עוף תוצרת בית (מתכונים דומים).
הוראות
1
במחבת עמוקה 12 אינץ', שמן חום מעל חום בינוני גבוה. מבשלים בצל ושום בשמן 2 עד 3 דקות, ערבוב מדי פעם, עד הבצל רך. מערבבים בקישואים, עוף, רוטב עגבניות, שעועית, עגבניות, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
תוספות, אופציונלי
טורטיות קמח טריות, להגשה
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
חום לרתיחה; להפחית את החום בינוני-נמוך. כיסוי; מבשלים 5 דקות.
3
בינתיים, בקערה בינונית, לערבב ביסקוויק, קמח תירס, חלב ובזיליקום רק עד לחלח. טיפה בצק על ידי 18 כפות מעוגלות על תערובת עוף חם. כיסוי; לבשל 8 דקות.