, המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 404 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 26 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. אנשים רבים הכינו את המתכון הזה, ו-282 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו תערובת, גזר, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. מתכונים דומים: מרק פשטידת עוף בסיר מיידי, כיסי פשטידת עוף, ו מרק פשטידת עוף תוצרת בית.
הוראות
1
עבור הקרום: במעבד מזון, מניחים חצי מהקמח, הסוכר והמלח, והדופק לשלב.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
מיץ לימון, אופציונלי
(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2
מוסיפים קוביות חמאה ודופק עד שהתערובת דומה לקמח תירס רטוב.
מרכיבים שתצטרך
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
גרוטאות טריות
3
מוסיפים את הקמח ואת הדופק הנותרים פעם או פעמיים כדי לשלב.
מרכיבים שתצטרך
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
4
העברת תערובת לקערה גדולה באמצעות מרית גומי, מערבבים ב 6 כפות חלב, לחיצה על תערובת נגד הצדדים של קערה, עד תערובת מגיע יחד לתוך בצק. אם יבש מדי, להוסיף הנותרים חלב כף. לעטוף 1/3 של בצק בניילון נצמד, לחיצה על דיסק 4 אינץ'. לעטוף הנותרים 2 / 3rds פלסטיק ולחץ על תחתית צלחת סופלה 10 כוסות (ראה הערה לעיל).
עבור המילוי: בסיר גדול או תנור הולנדי, לחמם מרק עוף על חום בינוני עד רותח.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, חתוכים לקוביות בגודל 2.5 ס"מ
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
20 תותים טריים, ללא קליפה
7
מוסיפים עוף ומבשלים עד רק מבושל דרך, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
8
הסר מהחום ולאפשר עוף להתקרר במרק. כאשר עוף הוא מגניב מספיק כדי להתמודד, להסיר מן מרק, לגרוס לחתיכות בגודל ביס, ולהעביר לקערה בינונית. מסננים מרק, הזמנת 3/4 כוס ומזיגת מרק שנותר על עוף. תניח בצד.
באותו סיר, מחממים חמאה על חום בינוני עד מומסים. מערבבים בקמח עד חלקה. לבשל, ערבוב כל הזמן, עד ארומה קמח גלם נעלם קמח הוא בלונדיני זהוב חיוור, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריות
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
13
לטאטא כל הזמן, להוסיף לאט 1 כוס חלב ו 3/4 כוס מרק עוף שמור, גירוד כל חתיכות שהצטברו על הקרקעית, ומבשלים עד התערובת חלקה מגיע לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, חתוכים לקוביות בגודל 2.5 ס"מ
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
14
הסר מהחום ומערבבים בתערובת ירקות / עוף, פטרוזיליה ותימין. מערבבים באפונה קפואה. מתבלים לפי הטעם ומעבירים את התערובת לקערה גדולה. כיסוי וצינה עד רק מגניב, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1/4 כוס שומן חזיר
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
מגלגלים בצק עם מערוך ואז פורשים מעל צלחת סופלה, ומאפשרים לבצק להיכנס לתחתית ולגמרי במעלה הצדדים. אם רך מאוד, לצנן את הבצק בצלחת עד הבצק הוא מוצק, כ -15 דקות.