פשטידת פטריות תרד טרנספורמציה
צריך מנה עיקרית צמחונית? פשטידת פטריות תרד טרנספורמציה יכולה להיות מתכון מצוין לנסות. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 17 גרם חלבון 21 גרם של שומן, וסך הכל 323 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. 235 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו תרד, מלח, פטריות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב אגוז מוסקט הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מוסקט אוכמניות כקינוח. . זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מצטיין של 81%. מתכונים דומים: פשטידת פטריות תרד טרנספורמציה, קיש פטריות תרד, ו קיש תרד ופטריות.
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
מקציפים ביצים, חלב, פטרוזיליה, שום, מלח, פלפל שחור ואגוז מוסקט בקערה.
בעדינות לשלב תרד, פטריות, בצל, גבינת פטה בקערה נפרדת.
מורחים תערובת תרד פטריות בצלחת העוגה מוכנה; למעלה עם חצי הגבינה השוויצרית.
יוצקים תערובת ביצים באופן שווה על המילוי, תערובת ביצה מתערבלת בקערה כדי להפיץ תבלינים דרך הביצים; העליון קיש עם גבינה שוויצרית הנותרים.
מניחים קיש על תבנית אפייה.
אופים בתנור שחומם מראש עד הקיש הוא נפוח קלות משחימים, 45 עד 50 דקות. קיסם מוכנס למרכז המילוי צריך לצאת נקי. מגניב במשך 30 דקות לפני ההגשה.