פשטידת קוטג'עם שאלוט ושרי
מתכון ואינו מכיל גלוטן, מגיש 4 . מנה אחת מכילה עד 47 גר' של חלבון, 55 גרם של שומן, וסך הכל 882 קלוריות. 60 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 10 דקות. לכו לחנות ותרימו עגבניות, קטפו עלי טימין, מרק בשר, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו שאלוט צלוי במחבת עם זיגוג יין שרי, סקווש מעדניה עם שאלוט בקרמל ושרי, ו סלט עגבניות קיץ עם חומץ שרי ושאלוט (מתכונים דומים).
הוראות
התאם מתלה תנור למצב בינוני וחימום מראש ל 191°. לכסות תפוחי אדמה עם מים קרים ולהביא לרתיחה; לבשל עד תפוחי אדמה רכים, כ 10 דקות.
לנקז תפוחי אדמה ולמקם בחזרה בסיר.
מוסיפים חלב וחמאה ומחית עם מחית תפוחי אדמה. מתבלים לפי הטעם במלח ושמורה.
ממיסים חמאה במחבת נירוסטה גדולה על חום גבוה בינוני.
מוסיפים שאלוט, עלי דפנה, קורנית, ומבשלים, ערבוב, עד שאלוט מתחילים להתרכך, על 5 דקות.
מוסיפים סלרי וגזר וממשיכים לבשל, מערבבים, עד שהגזר מתחיל להתרכך, בערך 4 דקות יותר.
מוסיפים רסק עגבניות ומבשלים, מערבבים, עד שהירקות מצופים באופן שווה בדבק, ואז מוסיפים שרי ומבשלים עד ששרי מצטמצם בחצי, בערך 6 דקות.
מוסיפים בשר ומערבבים עם כף עץ עד שהירקות והבשר משולבים באופן שווה והבשר מתחיל להשחים, כ-5 דקות.
מוסיפים מרק ומביאים לרתיחה, ערבוב לעתים קרובות כדי לשבור את הבשר. תערובת בשר מבשלים עד שהנוזל התעבה והפחית בחצי והבשר בישל דרך, כ -20 דקות.
העברת תערובת בשר לתחתית של 8-על ידי 11 אינץ ' תבנית אפייה.
מורחים אפונה על תערובת בשר, ואז מורחים פירה מעל אפונה ובשר. תפוחי אדמה חלקים לקשט עם הקוצים של מזלג.
אופים עד העליון של תפוחי אדמה מתחיל חום, על 35 דקות.
תן לנוח 5 דקות, ולאחר מכן לשרת.