פשטידת רועים
, המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 412 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 24 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לך מרק בשר בטעם בשר, בצל, בשר בקר טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. מתכונים דומים: פשטידת רועים, פשטידת רועים הודו שמנת (Aka חג ההודיה שאריות פשטידת רועים!), ו עוגת חמאה.
הוראות
תנור חום עד 191°. Spray 11x7-inch (2-quart) צלחת אפייה זכוכית עם ספריי בישול.
במחבת 12 אינץ', שמן חום מעל חום בינוני גבוה. מבשלים בצל בשמן 5 דקות, ערבוב מדי פעם, עד רך.
מוסיפים בשר בקר; מבשלים 5 עד 7 דקות, ערבוב מדי פעם, עד מבושל היטב.
מוסיפים ירקות מעורבים, רסק עגבניות, מלח ופלפל; מבשלים מעל חום בינוני 5 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד ירקות חמים. בקערה קטנה, מערבבים מרק וקמח עם מקציף.
מוסיפים תערובת מרק לתערובת בשר.
חום לרתיחה; לבשל 3 דקות, ערבוב כל הזמן, עד עבה. תערובת בשר כפית לתבנית אפייה.
מורחים פירה על תערובת בקר; מוך עם מזלג.
אופים 20 דקות או עד חום זהוב.