, המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 412 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 24 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לך מרק בשר בטעם בשר, בצל, בשר בקר טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. מתכונים דומים: פשטידת רועים, פשטידת רועים הודו שמנת (Aka חג ההודיה שאריות פשטידת רועים!), ו עוגת חמאה.
הוראות
1
תנור חום עד 191°. Spray 11x7-inch (2-quart) צלחת אפייה זכוכית עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום, חתוך לשלישים
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
במחבת 12 אינץ', שמן חום מעל חום בינוני גבוה. מבשלים בצל בשמן 5 דקות, ערבוב מדי פעם, עד רך.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
3
מוסיפים בשר בקר; מבשלים 5 עד 7 דקות, ערבוב מדי פעם, עד מבושל היטב.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
4
ניקוז.
5
מוסיפים ירקות מעורבים, רסק עגבניות, מלח ופלפל; מבשלים מעל חום בינוני 5 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד ירקות חמים. בקערה קטנה, מערבבים מרק וקמח עם מקציף.