פשטידת רועים בטטה
עוגת הרועה בטטה לוקחת בערך 1 שעה ו -45 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 365 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 7 גר' של שומן. אם יש לכם שמן לפתית, יוגורט פרוביוטי, בטטה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular סופר של 84%. מתכונים דומים: פשטידת רועים בטטה, פשטידת רועים בטטה, ו פשטידת רועים בטטה.
הוראות
מחממים את השמן במחבת גדולה, ואז מטגנים את הבצל במשך 6 דקות עד שמתחילים להפוך זהב.
מוסיף את השום, גזר וקורנית, ומבשלים 4 דקות יותר. מערבבים את הבשר, לשבור אותו עם הכף. כאשר הוא הפך חום, להוסיף את העדשים ואת השוודי עם הקמח. מבשלים 1-2 דקות, ולאחר מכן להוסיף בהדרגה את המניה ויין אדום. כיסוי ומבשלים במשך 35-40 דקות.
בינתיים, מרתיחים את כל תפוחי האדמה במשך 15-20 דקות עד מכרז, ואז לנקז מחית עם יוגורט, אגוז מוסקט ופלפל שחור. כפית את תערובת הבשר לתוך צלחת 2 ליטר אטום, להפיץ או צינור תערובת תפוחי אדמה על גבי, ואז גריל עד הציפוי מתחיל חום. (אם עושים קדימה, לחמם בתנור ב 180c/160c מאוורר/גז 4 במשך 45 דקות.)
מגישים עם ירקות ירוקים, כגון אפונה וברוקולי.