פשטידת רועים עם רוטב בצל פטריות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 28 גרם חלבון 32 גרם של שומן, וסך הכל 537 קלוריות. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. 323 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. כמה אנשים באמת אהבו את המאכל הסקוטי הזה. גשו לסופר וקנו מלח, פפריקה הונגרית, פטריות כפתורים, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב היין האדום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת שוקולד יין אדום # SundaySupper כקינוח. עם כפית ציון של 82% המנה הזאת מעולה. נסו פשטידת רועים עם רוטב בצל פטריות, פטריות בר ופשטידות בצל בקרמל, ו קציצות עם רוטב פטריות בצל מקורמל (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
בסיר בינוני, לכסות תפוחי אדמה ושום כתוש עם מספיק מים כדי לכסות על ידי 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
שום גויה®
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
3
מוסיפים קצת מלח ומביאים לרתיחה מעל חום גבוה, ואז להפחית בינוני גבוה ומבשלים עד מכרז מזלג, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
4
מסננים תפוחי אדמה, לחזור לסיר, ומחית יחד עם 3 כפות של החמאה והשמנת הכבדה. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם, ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
במחבת גדולה על חום בינוני-גבוה, לשלב 1 חמאת כף 1 שמן כפות. כאשר החמאה נמסה, מוסיפים בשר בקר, רוטב ווסטרשייר, פלפל קאיין ומלח ופלפל, לפי הטעם, ומבשלים עד שהבשר חום. מערבבים רסק עגבניות ו לטגן במשך כמה דקות.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושה
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 ג'לפנו טרי שלם
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
מים כדי לאפשר
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
להוסיף מלאי ולהביא לרתיחה. מתבלים ומסירים תערובת לקערה. באותו מחבת, להוסיף חמאה ושמן הנותרים בצל לטחון עד כמעט מכרז, ולאחר מכן להוסיף פלפל אדום, קישואים, גזר ופפריקה. מבשלים עד מכרז, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
גב שומן חזיר
נוזל-אונקיות מים טריים
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
דַק-
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
הסר מהחום.
8
כדי להרכיב, בשכבת 9 על 12 אינץ ' אפייה חצי בשר בקר, לחיצה למטה כדי לארוז, ואז מפזרים את הגבינה באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
9
יוצקים את המחצית הנותרת של הבשר על הגבינה ולחץ למטה. לאחר מכן, מוסיפים את הירקות המוקפצים מלמעלה עם פירה, מתפשטים עם מרית או האחורי של כף כדי אפילו החוצה וליצור פסגות ועמקים דקורטיביים.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
10
מפזרים העליון עם פפריקה ואופים במשך 30 דקות או עד הקצוות על תפוחי אדמה להפוך חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
נוזל-אונקיות מים טריים
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
11
מגישים עם רוטב בצל פטריות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
12
בסיר בינוני על חום בינוני, בצל מטגן ופטריות בשמן עד רך ופטריות לשחרר את הלחות שלהם, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
דַק-
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
13
מוסיפים קמח ומערבבים פרווה שווה. לאט לאט לטאטא ביין ולאחר מכן את המרק. מבשלים עד מעובה מתבלים עם מלח ופלפל, לפי הטעם.