פתח כריך קיסר עוף
זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם יש לכם שן שום, צלף, חסה פנינה קטנה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. נסו כריך שיפון פתוח עם עוף ואבוקדו, כריך עוף עם כבד וצ'וריסו פתוח, ו כריך עוף ואבוקדו קפרזה פתוח פנים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים מחבת מחבת. לשפשף את העוף עם השמן, מתבלים במלח ופלפל, ולאחר מכן מחבת במשך 7 דקות בכל צד או עד מבושל דרך. להפריש לנוח.
בינתיים, להפריד את עלי החסה.
מערבבים את frache קרם, פרמזן, מיץ לימון צלפים עם 1 כף מים קרים, ואז עונה לפי הטעם.
3 טוסט הלחם ולשפשף עם הצד לחתוך של השום, ואז למחוץ את השום ולהוסיף את הרוטב. פורסים את חזה העוף החם באלכסון, ואז מעלים את הטוסט עם עלי חסה, חזה עוף פרוס וטפטוף של רוטב קיסר. לסיים עם כמה שבבי פרמזן.