צ'אטני תפוחים
צ'אטני תפוחים דורש בערך שעה ו-15 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה מכין 3 מנות עם 934 קלוריות , 4 גרם חלבון ו -1 גרם שומן כל אחת. תמורת 2.69 דולר למנה , מתכון זה מכסה 14% מהצריכה היומית שלך של ויטמינים ומינרלים. גש לחנות וקנית פתיתי פלפל, צימוקים, מיץ תפוזים ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. 495 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אנשים רבים מאוד אהבו את התבלין הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתם מקפידים על תזונה ללא גלוטן, ללא מוצרי חלב, צמחונית לקטואובו וטבעונית . הוא מובא אליכם על ידי Foodnetwork. עם ציון ספונקולרי של 0% , מנה זו ניתנת לשיפור. נסו את צ'אטני/קומפוט תפוחים, אגסים ותמרים, מתכון לצ'אטני עגבניות, וצ'אטני משמש עם ג'ינג'ר ושקדים קלויים (מתכונים דומים).
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
ערבבו בסיר גדול את התפוחים, הבצל, הג'ינג'ר, מיץ התפוזים, החומץ, הסוכר החום, גרגירי החרדל, פתיתי הפלפל והמלח. הביאו את התערובת לרתיחה על אש בינונית-גבוהה, תוך ערבוב מדי פעם. הנמיכו את האש לרתיחה עדינה והמשיכו לבשל, תוך ערבוב מדי פעם, במשך 50 דקות עד שעה, עד שרוב הנוזלים מתאדים. הסירו מהאש והוסיפו את הצימוקים.
מניחים בצד לצינון ומחזיקים מכוסה במקרר עד שבועיים.