צ'אודר תירס צ' דר
מרק תירס צ'דר יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 21 גרם חלבון 31 גרם של שומן, וסך הכל 560 קלוריות. והוא יספק כ 12 מנות. גשו לסופר וקנו כורכום טחון, חמאה, גרעיני תירס ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 1 דקות. נסו בשר חזיר, תירס ומרק צ'דר, תירס ומרק צ'דר, ו צ'אודר תירס צ' דר (מתכונים דומים).
הוראות
בקומקום גדול מעל חום בינוני גבוה, לבשל את הבייקון ושמן זית עד הבייקון הוא פריך, על 5 דקות.
הסר את הבייקון עם כפית מחוררת ושמורה. להפחית את החום בינוני, להוסיף את הבצל והחמאה לשומן, ומבשלים 10 דקות, עד הבצל הם שקופים.
מערבבים בקמח, מלח, פלפל, כורכום ומבשלים 3 דקות.
מוסיפים את ציר העוף ותפוחי האדמה, מביאים לרתיחה, ומבשלים שנחשפו במשך 15 דקות, עד שתפוחי האדמה רכים. אם משתמשים בתירס טרי, חותכים את הגרעינים מהקלח ומוחקים אותם במשך 3 דקות במים מלוחים רותחים.
ניקוז. (אם באמצעות תירס קפוא אתה יכול לדלג על שלב זה.)
מוסיף את התירס למרק, ואז מוסיף את חצי וחצי וצ ' דר. מבשלים עוד 5 דקות, עד הגבינה נמסה. מתבלים, לפי הטעם, עם מלח ופלפל.
מגישים חם עם קישוטים של בייקון.