מרק תירס צ'דר יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 21 גרם חלבון 31 גרם של שומן, וסך הכל 560 קלוריות. והוא יספק כ 12 מנות. גשו לסופר וקנו כורכום טחון, חמאה, גרעיני תירס ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 1 דקות. נסו בשר חזיר, תירס ומרק צ'דר, תירס ומרק צ'דר, ו צ'אודר תירס צ' דר (מתכונים דומים).
הוראות
1
בקומקום גדול מעל חום בינוני גבוה, לבשל את הבייקון ושמן זית עד הבייקון הוא פריך, על 5 דקות.
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
2
הסר את הבייקון עם כפית מחוררת ושמורה. להפחית את החום בינוני, להוסיף את הבצל והחמאה לשומן, ומבשלים 10 דקות, עד הבצל הם שקופים.
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריות
טורטיות קמח טריות, להגשה
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
3
מערבבים בקמח, מלח, פלפל, כורכום ומבשלים 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כורכום
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
(או או רגיל)
4
מוסיפים את ציר העוף ותפוחי האדמה, מביאים לרתיחה, ומבשלים שנחשפו במשך 15 דקות, עד שתפוחי האדמה רכים. אם משתמשים בתירס טרי, חותכים את הגרעינים מהקלח ומוחקים אותם במשך 3 דקות במים מלוחים רותחים.