צ'דר פירות ים צ' אודר עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה משמש 6. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 43 גרם חלבון, 26 גרם שומן, ובסך הכל 506 קלוריות. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. לכו לחנות ואספו חלב, גבינת צ'דר, סלרי ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 47%. נסו מרק פירות ים, מרק פירות ים, ו מרק פירות ים עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
בסיר גדול מבשלים בייקון על אש בינונית עד שהוא פריך.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מוציאים למגבות נייר בעזרת כף מחוררת; מסננים, שומרים 2 כפות טפטופים.
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
3
בטפטופים הקפיצו את הסלרי, הפלפל הכתום והבצל עד שהם רכים פריכים.
מרכיבים שתצטרך
פלפל כתום
צרור סלרי, פרוס (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות
4
להוסיף שום; לבשל 1 דקה יותר. מערבבים קמח עד לקבלת תערובת אחידה; מוסיפים בהדרגה מרק וחלב. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים במשך דקה 1 או עד מעובה.
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערך
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
לוראן מטבח מקצועי®
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
5
מוסיפים את תפוחי האדמה, תיבול פירות הים והמלח; מחזירים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים במשך 10-15 דקות או עד שתפוחי האדמה רכים.
מרכיבים שתצטרך
(אם משתמשים בשרימפס גדולים יותר, קוצצים גס)
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
(צינור גדול)
6
מוסיפים שרימפס וצדפות; מבשלים ומערבבים 3-4 דקות או עד שהשרימפס הופכים ורודים והצדפות אטומות. מערבבים גבינה עד להמסה.
חמין עובד ממש טוב עם שרדונה, סוביניון בלאן וריזלינג. חמין יכול להפיק תועלת מלבן פריך לחיתוך המרק העשיר והקרמי-או שאתה יכול ללכת גדול או ללכת הביתה עם שרדונה עשירה וחמאתית. המחזורים גלדיאטור שרדונה עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
מחזורים גלדיאטור שרדונה
הארומטים באמת קופצים מהכוס. פפאיה, אפרסקים ואננס על האף עם רק רמז של אלון קלוי. נקטרינות ופירות אבן אחרים על החלק הקדמי. טעמים בשלים ועגולים של מיץ אפרסק ואננס. חומציות רכה ומרקם שופע עוטפים את הלשון לכיוון החלק האחורי של החיך.משתלב עם טעמים עשירים וקרמיים כמו צדפות בבור בלאן כתום. גם עוף אלפרדו, פטוצ ' יני פירות ים, או כל פסטה חנוקה ברוטב שמנת.