צ'דר שארפ" לזניה " עשה מעל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ים תיכוניים, אז לתת צ'דר חדה "לזניה" עשה על ניסיון. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 488 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 18 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם בשר בקר טחון רזה במיוחד, רוטב הפסטה האהוב על משפחת קלאסיקו, גבינת צ'דר חדה חלב, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד הכי טוב כמנה עיקרית, והוא נעשה בסביבה 35 דקות. , שהוא מוצק. נסו צ'דר שארפ" לזניה " עשה מעל, לזניה " צ'דר חדה", ו נקניק וביסקוויטי צ'דר חדים (מתכונים דומים).
הוראות
הכינו ארוחת ערב לפי ההוראות. בעוד מקרוני הוא בישול, בשר חום עם פלפלים במחבת גדולה; מערבבים ברוטב פסטה.
שכבת חצי כל תערובת ארוחת ערב ובשר בתבנית אפייה מרובעת 8 אינץ ' מרוסס עם ספריי בישול; לחזור על שכבות. למעלה עם גבינה קרועה.
אופים 15 דקות. או עד מחומם דרך.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
איטלקי בתפריט? נסה זיווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Castello di Monsanto Il Poggio קיאנטי Classico Riserva. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 40 דולר לבקבוק.
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
נולד בכרם "Il Poggio" (5.5 חה, 310 מטרים a.s.l.) שממנו בשנת 1962, זה לקח את שמו: זהו Cru קלאנטי הראשון Classico. עשוי 90% Sangiovese ו 7% Canaiolo ו 3% Colorino, זה הגילאים 20 חודשים בחביות עץ אלון צרפתי. היום הוא מייצג את המוצר היוקרתי ביותר של החברה, מוערך בכל רחבי העולם. הוא מיוצר רק בצירים הטובים ביותר. החברה בחרה לשמור כמות ניכרת של בקבוקי יין זה במרתף להיות הארכיון הקבוע, מסוגל לספר את ההיסטוריה של Castello di Monsanto