צ'ואי פקאן יהלומים הוא צמחוני מתאבנים. מתאים ל-32 מנות. מנה אחת מכילה 196 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. אם יש לכם קצפת, אבקת סוכר, פקאן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: יהלומי עוגיות פקאן, פקאן ויהלומי דבש, ו יהלומי פקאן קרמל מלוחים.
הוראות
1
מחממים תנור ל 177°. קו 13x9x2 אינץ תבנית אפייה עם לסכל, משאיר 1 אינץ ' overhang מכל הצדדים. נייר כסף לחמאה. תערובת קמח, אבקת סוכר, קורנפלור ומלח במעבד.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית
1/4 פאונד פטריות מורל
חמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננת
2/3 כוס (זוג חופנים) פרמג'אנו או רומנו מגורר
ציוד שתשתמש בו
8 חבלי שוש טוויסט שחור
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
למסיבות
2
מוסיפים חמאה ותהליך עד שהתערובת מתחילה להתקבץ יחד. לחץ על הבצק באופן שווה על החלק התחתון של מחבת מרופדת בנייר כסף.
בואו לעמוד בזמן הכנת ציפוי. הפחת את טמפרטורת התנור ל-325 ° F.
ציוד שתשתמש בו
למסיבות
1
מערבבים סוכר חום, סירופ תירס וחמאה בסיר בינוני כבד מעל חום בינוני גבוה עד סוכר מתמוסס תערובת רותחים; להרתיח 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
1 שעועית וניל שלמה
חבילה אחת (3 אונקיות) חצאי פקאן
1/4 פאונד פטריות מורל
ליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מוסיפים אגוזי פקאן ושמנת; מרתיחים עד שהתערובת מתעבה מעט, כ -3 דקות. מערבבים וניל.
מרכיבים שתצטרך
בֹּטֶן
צבעי מאכל אדום, צהוב וירוק
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
3
יוצקים ציפוי חם על קרום חם.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי ממתקים מכוסים בשוקולד חמאת בוטנים
4
אופים אגוז מצופה קרום עד קרמל כהה יותר בועות עבה, על 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
חטיפי ממתקים מכוסים בשוקולד חמאת בוטנים
ציוד שתשתמש בו
למסיבות
5
העבר מחבת למדף. מגניב לחלוטין במחבת (ציפוי יהיה להקשיח).
ציוד שתשתמש בו
אגוז מוסקט טחון או
6
הרם רדיד מתוך מחבת על קרש חיתוך. באמצעות סכין חדה כבדה, לחתוך קרום עם ציפוי אגוז ליהלומים 1 1/2x1 אינץ'. (ניתן לעשות 1 שבוע קדימה. אחסן בין גיליונות נייר שעווה במיכל אטום בטמפרטורת החדר.)
מרכיבים שתצטרך
חטיפי ממתקים מכוסים בשוקולד חמאת בוטנים
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך