המתכון המקסיקני צ'וריסו סטרטן מוכן בעוד כ-9 שעות ו-25 דקות והוא בהחלט מרהיב ללא גלוטן אפשרות לאוהבי אוכל מקסיקני. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 6 מנות. מנה זו מכילה סביב 42 גרם חלבון 94 גרם של שומן, וסך הכל 1073 קלוריות. אם יש לכם מלח ופלפל כשרים, צ'דר חריף, צ' וריסו מקסיקני, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב השמנת החמוצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים שמנת חמוצה כקינוח. נסו צ'וריסו עגבניות שכבות, צ'וריסו מקסיקני, ו צ'וריסו מקסיקני (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים רסס של EVOO במחבת.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
2
מוסיפים את הצ ' וריסו ומבשלים, מתפוררים עם כף עץ, עד להשחמה.
מרכיבים שתצטרך
צ ' וריסו
ציוד שתשתמש בו
כף עץ
3
לנקז את השומן.
4
סדר את הלחם בתבשיל. למעלה עם צ 'וריסו ולאחר מכן צ' ילי קלוי.
מרכיבים שתצטרך
צ ' וריסו
פלפל צ ' ילי
לחם
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרה
5
לטאטא יחד את החלב, החמאה, רוטב חריף וביצים בקערה ומפזרים מלח ופלפל; לשפוך על צ ' ילי. למעלה עם הגבינה. מכסים ומקררים לפחות בין לילה ועד 2 ימים.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
רוטב חריף
חמאה
גבינה
פלפל צ ' ילי
ביצה
חלב
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
6
כדי לשרת, להביא את השכבות לטמפרטורת החדר ולחמם מראש את התנור ל 325 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
7
אופים את השכבות במשך 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
תנור
8
בינתיים, משתינים יחד את השמנת החמוצה, מיץ אבוקדו וליים במעבד מזון ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
מיץ ליים
שמנת חמוצה
אבוקדו
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
9
למעלה השכבה עם עגבניות, כוסברה וגושים של שמנת חמוצה אבוקדו.
פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. אתה יכול לנסות דרגונאט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.8 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 45 דולר לבקבוק.