צ'יזבורגרים בייקון האולטימטיבי
הצ'יזבורגר בייקון האולטימטיבי יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 53 גרם חלבון 73 גרם של שומן, וסך הכל 986 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם באופן טבעי בייקון, מלפפון חמוץ, מלח כשר, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב המיונז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סופר! עוגיות חמאת בוטנים עשויות קלות יותר כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו צ'יזבורגר צמחוני קינואה אולטימטיבי, צ'יזבורגרים בייקון ל-2, ו צ'יזבורגרים בייקון (מתכונים דומים).
הוראות
התאם מתלה תנור למיקומים מרכזיים ותחתונים, הנח מחבת ברזל יצוק 12 אינץ ' על המדף התחתון, וחמם מראש תנור ל 204°.
בינתיים, קו גיליון אפייה מעוטר בנייר אלומיניום חובה כבדה.
מניחים שש פרוסות בייקון בצד תבנית אפייה לצד פועל בניצב לקצה הדלפק. מקפלים את החצאים העליונים של פרוסות 1, 3 ו -5.
מניחים פרוסת בייקון על פני החלק העליון של הקפלים, פועל בניצב ל -6 הפרוסות הראשונות, ולאחר מכן לפתוח את הבייקון כך פרוסה חדשה ארוגה מעל ומתחת לכל פרוסה אחרת. מקפלים את פרוסות 2, 4 ו -6 ולהניח עוד פרוסת בייקון על פני החלק העליון של הקפל. לפתוח את הפרוסות. חזור על הפעולה עד שכל 12 פרוסות הבייקון הונחו על תבנית אפייה שזורה.
מניחים תבנית אפייה בתנור ומבשלים עד בייקון הוא פריך, כ 25 דקות.
בעוד בייקון מבשל, לשלב מיונז, קטשופ, חרדל, להתענג, ו 1 כפית פלפל שחור בקערה בינונית. מערבבים לשלב. צור בשר טחון לתוך 4 (6-אונקיה) קציצות מעט רחב יותר מאשר לחמניות. לחץ על המרכז של כל פטי לעשות כניסה קלה עם קצות האצבעות. מתבלים בנדיבות במלח ופלפל מכל הצדדים. תניח בצד.
כאשר בייקון מבושל, להסיר תבנית אפייה מהתנור ולהגדיר broiler גבוה.
יוצקים עודף שומן בייקון לתוך קערה קטנה ולהניח בצד.
מעביר בייקון לצלחת מרופדת בנייר מגבת, נזהר לא לשבור אותו. אפשר לנקז במשך 30 שניות, ולאחר מכן להעביר קרש חיתוך.
חותכים את הבייקון לארוג לארבעה ריבועים קטנים יותר ולהניח בצד.
יוצקים 2 כפות של שומן בייקון שניתנו לתערובת מיונז ומערבבים לשלב.
מברשת המבורגר לחמניות על משטחים פנימיים עם שומן בייקון ומניח על מחבת ברוילר או גיליון אפייה מוברש בצד.
הסר מחבת ברזל יצוק מהתנור באמצעות כפפות תנור או מגבת מטבח מקופלת.
מניחים מעל חום בינוני גבוה.
להוסיף שומן בייקון שנותר למחבת.
מוסיפים קציצות המבורגר ומבשלים, מסתובבים מדי פעם, עד מצופה היטב ומרכז של כל המבורגר רושם 49° על מדחום קריאה מיידית. למעלה עם גבינה ולהמשיך לבשל עד גבינה מותכת והמבורגרים לרשום125 עבור בינוני נדיר או135 עבור בינוני.
מוסיפים בצל למחבת ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד מרכך קלות השחמה, על 5 דקות. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל ומעבירים לקערה.
מניחים לחמניות בורגר תחת broiler בעוד בצל לבשל ולצלות עד חום זהוב קלוי, על 2 דקות.
מורחים תערובת מיונז משני צידי לחמניות המבורגר.
מניחים 3 חמוצים על כל לחמניה התחתונה. למעלה עם קציצת המבורגר, ערימה של בצל, וריבוע של מארג בייקון. סגור לחמניות ומגישים.