צ'ילה רנלוס תבשיל
תבשיל Rellenos צ'ילה דורש סביב 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 324 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 20 גרם של שומן למנה. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 6 מנות. אם יש לכם צ'ילי, ביצים, שמן סלט, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. וזה לא כל כך מצוין. מתכונים דומים: תפוח צ'ילה Rellenos תבשיל, Rellenos צ'ילה, ו Poblano צ'ילה Rellenos.
הוראות
מחסנית טורטיות לחתוך לתוך ריבועים 1/2 אינץ'.
במחבת 11 עד 12 אינץ', לשלב 1 כפית שמן ואת הבצל. מערבבים לעתים קרובות על חום בינוני-גבוה עד בצל הוא צולע, על 3 דקות.
מוסיפים טורטיות ושמן הנותרים, הופכים חום גבוה, ומערבבים עד חתיכות קטנות להתחיל חום, 8 עד 10 דקות.
פיזור תערובת טורטיה 8-על ידי 12 אינץ סגלגל או תבשיל מלבני (לפחות 2 ב. עמוק).
לגרוס 2 כוסות גבינה; מפזרים 1 כוס מעל תערובת טורטייה.
חותכים גבינה נותרת למקלות בעובי 1/4 אינץ'.
לנקז צ ' ילי וכאלה באותה מידה עם מקלות גבינה.
להניח צ ' ילי בשכבה אחת של תבשיל.
ביצים נפרדות. שוט לבנים עם מיקסר על מהירות גבוהה עד שהם מחזיקים פסגות רכות אבל נפרדות; להפריש.
מערבבים חלמונים ביצה (השתמש מקצף) עם קמח, ולאחר מכן להכות על מהירות גבוהה עד חיוור בצבע, על 2 דקות. מקציפים חצי מהלבנים לתוך החלמונים, ואז מקפלים בלבנים הנותרים ושופכים תערובת על צ ' ילי, גירוד קערה. תערובת ביצים עליונה עם גבינה גרוסה.
אופים בתנור 375 עד ציפוי זהוב חום ומרגיש מוצק כאשר נגע קלות, כ 15 דקות.
חותכים דרך צ ' ילי, לגרוף מתבשיל לשרת.