קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות1
מגזין

צ'ילי-אורגנו-שמן שום

צ'ילי-אורגנו-שמן שום
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל צ'ילי אורגנו שום שמן. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה 52 קלוריות, 0 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, וכל 30 דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך 2 chiles דל arbol, שיני שום, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. וזה די גרוע. מתכונים דומים: בסגנון מסעדה שום ושמן טבילת לחם עשב, מטבל אורגנו שום, ו שום אורגנו קישואים.

הוראות

1
מערבבים את כל החומרים בסיר על אש נמוכה; מבשלים 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
2
הסר מהחום; מגניב 15 דקות. מסננים שמן דרך מסננת בכותנה מצופה לתוך קערה; להשליך מוצקים.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מים נוספיםמים נוספים
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
3
הערה: כדי לשחק אותו בטוח, לקרר שמן בטעם תוצרת בית מיד לאחר שהוא מוכן ולהשתמש בו בתוך שבוע אחד. הסיבה: מרכיבים כגון שום ועשבי תיבול עשויים לשאת נבגים שיכולים לגרום להרעלת מזון. שמן מספק סביבה מושלמת לנבגים האלה לגדול, במיוחד אם הוא נשאר לעמוד בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'

יין מומלץ: קאווה, Grenache, שיראז

צ ' ילי ניתן לזווג עם קאווה, גרנאש, ושיראז. אלה אדומים עסיסיים אין יותר מדי טאנין (חשוב עבור מאכלים חריפים), אבל יין מבעבע כמו קאווה יכול לאלף את החום אפילו טוב יותר. Casteller קאווה ברוט עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.
Casteller קאווה ברוט
Casteller קאווה ברוט
הקסטלר ברוט קאווה מציג תפוח ירוק וניחוחות הדר. בפה, יש לו טעמים פריכים, טריים עם הערות הדר ליים ורק מגע של מתיקות. יש לזה טעם טרי, נקי ועצבני.