ניתן להכין את המתכון צ'ילי בקר אדום בערך 2 שעות ו 30 דקות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. למנה העיקרית הזו יש 773 קלוריות, 75 גרם חלבון, ו 39 גרם שומן למנה. זה הוא יקר מתכון לחובבי אוכל אמריקאי. 17 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה מושלם עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. לכו לחנות ואספו אבקת צ'ילה של קסקבל, בקר עגול תחתון, מחית פלפל צ' יפוטלה ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. עם כפית ציון 91%, המנה הזו יוצאת דופן. מתכונים דומים: צ'ילי בקר אדום, בשר בקר של אבא + צ'ילי יין אדום, ו תחרות צ'ילי שנתית 10: כניסה-צ' ילי אדום.
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים 2 כפות מהשמן בתנור הולנדי גדול על אש גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
3
מפזרים את הבקר במלח ופלפל ומוסיפים שליש מהבשר לתבנית ומקפיצים עד להשחמה מכל הצדדים. חזור על הפעולה עם השמן והבשר, תוך ניקוז עודפי נוזלים מהתבנית בין המנות. מחזירים את הבשר לתבנית, מפזרים את הכמון ומערבבים היטב. מתפיחים את התבנית עם הבירה ומביאים לרתיחה. מבשלים עד שהבירה מצטמצמת כמעט לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
שקית של תערובת שוקו חם במשקל 30 גרם
מים כדי לאפשר
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מוציאים את הבשר מהתבנית ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
במחבת אותו, מוסיפים את הנותרים 1 כף שמן למחבת אותו ולאחר מכן מוסיפים את הבצל ומבשלים על אש בינונית עד רך.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מוסיפים את השום ומבשלים 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®
7
מוסיפים את פלפלי הבנרו, הציפור התאילנדית, הג ' לפנו והפובלאנו ומבשלים עד שהם רכים, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
12 עד 15 עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
1 כף חלפיניו, פרוס דק
8
מוסיפים את פלפל אנצ 'ו צ' ילה, אבקת צ 'ילה קסקבל, מחית פלפל צ' יפוטלה, אבקת צ 'ילה פסילה ואבקת צ' ילה ניו מקסיקנית, ומבשלים 2 דקות נוספות.
מוסיפים את ציר העוף והעגבניות, מביאים לרתיחה ומבשלים עד להסמכה קלה, 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
10
פירה עם בלנדר טבילה.
ציוד שתשתמש בו
בלנדר טבילה
11
מוסיפים את הבשר בחזרה למחבת, מנמיכים את האש לבינונית, מכסים ומבשלים עד שהצ ' ילי סמיך והבקר רך, בערך 1 שעה 15 דקות. אם בצ ' ילי יש יותר מדי נוזלים, המשיכו לבשל ללא כיסוי להסמכה, בערך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שום קצוץ
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
12
מסירים מהאש, מוסיפים פנימה את השוקולד וסירופ המייפל ומערבבים עד שהשוקולד נמס ומשולב ומתאימים את התבלינים.
קאווה, שיראז וגרנאש הם הבחירות המובילות שלי לצ ' ילי קון קרנה. לאדומים העסיסיים האלה אין יותר מדי טאנין (חשוב למאכלים חריפים), אבל יין מבעבע כמו קאווה יכול לאלף את החום אפילו טוב יותר. אתה יכול לנסות את ג ' וב וקמפ רזרבה דה לה פמיליה 40 שנה לקובי קאווה. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-18 דולר לבקבוק.
יוב וקמפ רזרבה דה לה פמיליה יום השנה ה-40 קובי קאווה
בצבע זהב חיוור, לקאווה זו יש ניחוחות של אפרסקים לבנים בשלים, בגט קלוי עם רמזים של הדרים לימון ומשמשים. החיך עשיר ורחב עם טעמים של תפוח ירוק, תה ירוק יסמין ושקדים קלויים. זה ברוט טבע קאווה הוא מאוד תכליתי כי אין מינון הוסיף, כך את חומציות ובועות לנקות שלך חיך לאחר כל ביס. מנות מומלצות: שרימפס שום, בס ים במרינדה מיסו, טונה משובצת שומשום, טיקה מסאלה עוף וג ' מון איבריקו.