קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 30 דק.
מנות6
ציון בריאות60
מגזין

צ'ילי בקר אדום

צ'ילי בקר אדום
ניתן להכין את המתכון צ'ילי בקר אדום בערך 2 שעות ו 30 דקות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. למנה העיקרית הזו יש 773 קלוריות, 75 גרם חלבון, ו 39 גרם שומן למנה. זה הוא יקר מתכון לחובבי אוכל אמריקאי. 17 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה מושלם עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. לכו לחנות ואספו אבקת צ'ילה של קסקבל, בקר עגול תחתון, מחית פלפל צ' יפוטלה ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. עם כפית ציון 91%, המנה הזו יוצאת דופן. מתכונים דומים: צ'ילי בקר אדום, בשר בקר של אבא + צ'ילי יין אדום, ו תחרות צ'ילי שנתית 10: כניסה-צ' ילי אדום.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים 2 כפות מהשמן בתנור הולנדי גדול על אש גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
3
מפזרים את הבקר במלח ופלפל ומוסיפים שליש מהבשר לתבנית ומקפיצים עד להשחמה מכל הצדדים. חזור על הפעולה עם השמן והבשר, תוך ניקוז עודפי נוזלים מהתבנית בין המנות. מחזירים את הבשר לתבנית, מפזרים את הכמון ומערבבים היטב. מתפיחים את התבנית עם הבירה ומביאים לרתיחה. מבשלים עד שהבירה מצטמצמת כמעט לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
שקית של תערובת שוקו חם במשקל 30 גרםשקית של תערובת שוקו חם במשקל 30 גרם
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מוציאים את הבשר מהתבנית ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
במחבת אותו, מוסיפים את הנותרים 1 כף שמן למחבת אותו ולאחר מכן מוסיפים את הבצל ומבשלים על אש בינונית עד רך.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מוסיפים את השום ומבשלים 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
7
מוסיפים את פלפלי הבנרו, הציפור התאילנדית, הג ' לפנו והפובלאנו ומבשלים עד שהם רכים, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
12 עד 15 עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו12 עד 15 עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
1 כף חלפיניו, פרוס דק1 כף חלפיניו, פרוס דק
8
מוסיפים את פלפל אנצ 'ו צ' ילה, אבקת צ 'ילה קסקבל, מחית פלפל צ' יפוטלה, אבקת צ 'ילה פסילה ואבקת צ' ילה ניו מקסיקנית, ומבשלים 2 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ 'ילי אנצ' ופלפל צ 'ילי אנצ' ו
פלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובופלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
שקדי חזיר, חצויים לשנייםשקדי חזיר, חצויים לשניים
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
9
מוסיפים את ציר העוף והעגבניות, מביאים לרתיחה ומבשלים עד להסמכה קלה, 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
10
פירה עם בלנדר טבילה.
ציוד שתשתמש בו
בלנדר טבילהבלנדר טבילה
11
מוסיפים את הבשר בחזרה למחבת, מנמיכים את האש לבינונית, מכסים ומבשלים עד שהצ ' ילי סמיך והבקר רך, בערך 1 שעה 15 דקות. אם בצ ' ילי יש יותר מדי נוזלים, המשיכו לבשל ללא כיסוי להסמכה, בערך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
12
מסירים מהאש, מוסיפים פנימה את השוקולד וסירופ המייפל ומערבבים עד שהשוקולד נמס ומשולב ומתאימים את התבלינים.
מרכיבים שתצטרך
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
13
מגישים עם קרמה כמון קלוי.
מרכיבים שתצטרך
גבינת אואקסקן, מופרדת לחוטים דקים (אפשר להחליף את המוצרלה)גבינת אואקסקן, מופרדת לחוטים דקים (אפשר להחליף את המוצרלה)
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
14
מניחים את הכמון בתבנית מוקפצת קטנה על אש בינונית. טוסט עד להזהבה קלה.
מרכיבים שתצטרך
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
4 עד 6 חזה עוף עם עצם ועור4 עד 6 חזה עוף עם עצם ועור
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
15
מניחים בקערה קטנה. מערבבים פנימה את הקרמה ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
גבינת אואקסקן, מופרדת לחוטים דקים (אפשר להחליף את המוצרלה)גבינת אואקסקן, מופרדת לחוטים דקים (אפשר להחליף את המוצרלה)
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
16
מניחים בבקבוק סחיטה להגשה.

מרכיבים

1גבינת פרמזן מגוררתפובלנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעיםפובלנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים2kgsבשר בקר עגול תחתון, חתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץבשר בקר עגול תחתון, חתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ454פלפל האבנרועגבניות שלמות, מרוקנות ומחיתעגבניות שלמות, מרוקנות ומחית1בצל צהוב בינוני, קצוץציר עוף ביתי, מרק דל נתרן משומר או מיםציר עוף ביתי, מרק דל נתרן משומר או מים1גבינת פרמזן מגוררתאבקת cascabel צ'ילהאבקת cascabel צ'ילה1גבינת פרמזן מגוררתאבקת pasilla צ'ילהאבקת pasilla צ'ילה1אוראו ממולאים כפוליםניו מקסיקו אבקת צ'ילהניו מקסיקו אבקת צ'ילה1גבינת פרמזן מגוררתמחית פלפל צ'יפוטלהמחית פלפל צ'יפוטלה1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרקרמה מקסיקנית או קרם פראצ'הקרמה מקסיקנית או קרם פראצ'ה1קרום: פירורי קרקר גרהם3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'340פלפל האבנרובירה שחורהבירה שחורה4ציפורןשום, קצוץ דקשום, קצוץ דק2קרום: פירורי קרקר גרהםכמון טחוןכמון טחון1אוראו ממולאים כפוליםהבנרו זרעים וקצוציםהבנרו זרעים וקצוצים1חלפיניו, זרע וקצוץחלפיניו, זרע וקצוץ6קצת קישואים קצוציםמלח כשר ופלפל שחור טחון טרימלח כשר ופלפל שחור טחון טרי2קרום: פירורי קרקר גרהםסירופ מייפל, או יותר לפי הצורךסירופ מייפל, או יותר לפי הצורך1פובלאנו, זרע וקצוץפובלאנו, זרע וקצוץ1כף. חומץ ביין אדוםבצל אדום, קצוץ דקבצל אדום, קצוץ דק2קרום: פירורי קרקר גרהםקצוצים דק שוקולד מרירקצוצים דק שוקולד מריר1ציפור תאילנדית צ'ילה, זרע וקצוץציפור תאילנדית צ'ילה, זרע וקצוץ7קרום: פירורי קרקר גרהםקנולה או שמן צמחיקנולה או שמן צמחי

יין מומלץ: קאווה, שיראז, Grenache

קאווה, שיראז וגרנאש הם הבחירות המובילות שלי לצ ' ילי קון קרנה. לאדומים העסיסיים האלה אין יותר מדי טאנין (חשוב למאכלים חריפים), אבל יין מבעבע כמו קאווה יכול לאלף את החום אפילו טוב יותר. אתה יכול לנסות את ג ' וב וקמפ רזרבה דה לה פמיליה 40 שנה לקובי קאווה. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-18 דולר לבקבוק.
יוב וקמפ רזרבה דה לה פמיליה יום השנה ה-40 קובי קאווה
יוב וקמפ רזרבה דה לה פמיליה יום השנה ה-40 קובי קאווה
בצבע זהב חיוור, לקאווה זו יש ניחוחות של אפרסקים לבנים בשלים, בגט קלוי עם רמזים של הדרים לימון ומשמשים. החיך עשיר ורחב עם טעמים של תפוח ירוק, תה ירוק יסמין ושקדים קלויים. זה ברוט טבע קאווה הוא מאוד תכליתי כי אין מינון הוסיף, כך את חומציות ובועות לנקות שלך חיך לאחר כל ביס. מנות מומלצות: שרימפס שום, בס ים במרינדה מיסו, טונה משובצת שומשום, טיקה מסאלה עוף וג ' מון איבריקו.