צ'ילי בקר טקסס
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים כמובן, אז תנו הזדמנות ל טקסס בשר צ'ילי צ' ילי. המתכון הזה מכסה %56 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 827 קלוריות, 58 גרם חלבון ו 40 גרם של שומן כל אחד. אם יש לך בצל, מלח גס כשר, כוסברה טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב קמח התירס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות תירס כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו צ'ילי בסגנון טקסס עם בריסקט, טקסס ברביקיו בשר בקר בריסקט, ו חזה בקר בסגנון טקסס (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים צ ' יילס בקערה בינונית.
יוצקים מספיק מים רותחים מעל כדי לכסות. משרים עד צ ' יילס לרכך, לפחות 30 דקות ועד 4 שעות.
מחממים תנור ל-350f. בייקון חרוך בסיר כבד חסין לתנור על חום בינוני-גבוה עד שמתחילים להשחים.
מוסיפים בצל. להפחית את החום בינוני; לכסות ולבשל עד מכרז, על 5 דקות.
מפזרים בשר בכל רחבי עם מלח ופלפל גס.
מוסיפים לסיר; מערבבים למעיל. תניח בצד.
מסננים צ ' ילי, שומר נוזל ספוג.
להוסיף 1 כוס השריית נוזל, שום, אבקת צ ' ילי, זרעי כמון, אורגנו, כוסברה, ו 1 1/2 כפיות מלח גס; להתמזג פירה, הוספת נוזל ספוג יותר על ידי 1/4 כוסuls אם עבה מאוד.
יוצקים פירה מעל חזה בקר בסיר.
מוסיפים עגבניות עם מיצים, בירה, צ ' ילי ירוק וגבעולי כוסברה. מערבבים כדי מעיל באופן שווה.
תביא את צ ' ילי להרתיח. מכסים ומניחים בתנור. לבשל 2 שעות. לחשוף ולבשל עד בשר הוא כמעט רך, על 1 שעה.
מוסיפים סקווש; מערבבים למעיל. צלי שנחשף עד בשר ודלעת הם מכרז, הוספת נוזלים יותר השריה במידת הצורך כדי לשמור על בשר מכוסה, כ 45 דקות יותר. צ ' ילי העונה לטעום עם מלח ופלפל. להטות סיר וכפית את כל שומן מפני השטח של רוטב. לעשות קדימה: יכול להתבצע 2 ימים קדימה. מגניב 1 שעה. צמרמורת חשפה עד קור, ואז לכסות ולשמור מקורר.
Garnishes: להגדיר garnishes במנות נפרדות. לחמם צ ' ילי על אש נמוכה. מצקת צ ' ילי לתוך קערות ומגישים.* זמין בסופרמרקטים רבים ובחנויות מזון מיוחדות ובשווקים לטיניים.
יין מומלץ: קאווה, Grenache, שיראז
צ ' ילי בתפריט? נסה זיווג עם קאווה, גרנאש ושיראז. אלה אדומים עסיסיים אין יותר מדי טאנין (חשוב עבור מאכלים חריפים), אבל יין מבעבע כמו קאווה יכול לאלף את החום אפילו טוב יותר. אתה יכול לנסות Casteller Cava Rosado. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 16 דולר לבקבוק.
![Casteller Cava Rosado]()
Casteller Cava Rosado
Casteller Cava Rosé הוא יין מבעבע טעים שנעשה בשיטה המסורתית, עם תסיסה שנייה בבקבוק. בגיל 12 חודשים על lees לפני שחרורו, הוא מספק באופן עקבי טעמים פרימיום.קאווה תוססת, חמצמץ זה יהיה זוג טוב עם רוב טאפאס, בנוסף פירות טריים, עוגות ברי גבינות רכות, שמנת. יש לו יותר ממספיק סגנון וחומר להיות אפריטיף מעולה בכוחות עצמו.