לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים אמריקאים, אז נסו צ'ילי דלעת לבבי עם פולנטן. למנה העיקרית הזו יש 411 קלוריות, 13 גרם חלבון, ו 19 גרם שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. 39 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. זה מושלם עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. מתכון זה מ טעם הבית דורש פלפל, שעועית שחורה, רוטב עגבניות ומלח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו -15 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן ולקטו אובו צמחוני דיאטה. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 75%, וזה די טוב. נסו צ'ילי צמחוני לבבי עם עוגות פולנטה, סלט דלעת חם עם פולנטן וזרעי דלעת מסוכרים, ו צ'ילי לבבי עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
בתנור הולנדי מבשלים את חמשת המרכיבים הראשונים על אש בינונית 8-10 דקות או עד שהבשר כבר לא ורוד והירקות רכים, מפרקים את הבקר לפירורים; מסננים.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף
2
מערבבים פנימה רוטב עגבניות, עגבניות, דלעת, 1 כף סוכר, אבקת צ ' ילי, תבלין פאי, 1/2 כפית מלח ופלפל; מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מבשלים, לא מכוסים, 45 דקות, תוך ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
(טעם מקורי)
ליקוריץ צהוב וירוק
3
בינתיים, בסיר כבד גדול, הביאו לרתיחה חלב, שמנת, חמאה ושאר הסוכר והמלח. מנמיכים את האש לרתיחה עדינה; מקציפים לאט קמח תירס. מבשלים ומערבבים בכף עץ 2-3 דקות או עד שהפולנטה מסמיכה ומתרחקת בצורה נקייה מדפנות התבנית (התערובת תהיה סמיכה מאוד).
צ ' ילי עובד ממש טוב עם קאווה, שיראז וגרנאש. לאדומים העסיסיים האלה אין יותר מדי טאנין (חשוב למאכלים חריפים), אבל יין מבעבע כמו קאווה יכול לאלף את החום אפילו טוב יותר. יין אחד שתוכלו לנסות הוא קסטלר קאווה רוזאדו. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.
קסטלר קאווה רוזאדו
קסטלר קאווה רוזקסלי הוא יין מבעבע טעים המיוצר בשיטה המסורתית, עם תסיסה שנייה בבקבוק. מיושן במשך 12 חודשים על השקיות לפני השחרור, הוא מספק באופן עקבי טעמי פרימיום.הקאווה התוססת והחריפה הזו תשתלב היטב עם רוב הטאפאס, בנוסף לפירות טריים, טארט פירות יער וגבינות רכות וקרמיות. יש לו די והותר סגנון וחומר כדי להיות אפריטיף מצוין בפני עצמו.