זה יהיה להיט בחג ההסופרבול שלך. אם יש לכם פלפל, בצל, גבינת צ'דר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. . נסו צ'ילי חריף מבושל לאט, צ'ילי מבושל לאט, ו צ'ילי מבושל לאט (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה ומערבבים בקר טחון. מבשלים ומערבבים עד שהבשר מתפורר, משחימים באופן שווה, וכבר לא ורוד, כ -7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בשר טחון
בקר
ציוד שתשתמש בו
מחבת
2
לנקז ולהשליך כל גריז עודף.
3
מערבבים בשר בקר טחון, שעועית, עגבניות חתוכות לקוביות, רוטב עגבניות, בצל, פלפל, שום, אבקת צ ' ילי, פלפל קאיין, מלח ופלפל שחור בבישול איטי. מכסים ומבשלים על נמוך במשך 10 שעות, או גבוה במשך 4 שעות.