קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 30 דק.
מנות10
ציון בריאות14
מגזין

צ'ילי חריף מבושל לאט

צ'ילי חריף מבושל לאט
זה יהיה להיט בחג ההסופרבול שלך. אם יש לכם פלפל, בצל, גבינת צ'דר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. . נסו צ'ילי חריף מבושל לאט, צ'ילי מבושל לאט, ו צ'ילי מבושל לאט (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה ומערבבים בקר טחון. מבשלים ומערבבים עד שהבשר מתפורר, משחימים באופן שווה, וכבר לא ורוד, כ -7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בשר טחוןבשר טחון
בקרבקר
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
לנקז ולהשליך כל גריז עודף.
3
מערבבים בשר בקר טחון, שעועית, עגבניות חתוכות לקוביות, רוטב עגבניות, בצל, פלפל, שום, אבקת צ ' ילי, פלפל קאיין, מלח ופלפל שחור בבישול איטי. מכסים ומבשלים על נמוך במשך 10 שעות, או גבוה במשך 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
אבקת צ ' יליאבקת צ ' ילי
פלפל שחורפלפל שחור
שעועיתשעועית
רוטב עגבניותרוטב עגבניות
פלפלפלפל
בשר טחוןבשר טחון
עגבנייהעגבנייה
שוםשום
בצלבצל
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
בישול איטיבישול איטי
4
מקשטים כל מנה עם גבינת צ ' דר.
מרכיבים שתצטרך
גבינת צ ' דרגבינת צ ' דר