המתכון צ'ילי טקסס אמיתי יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-45 דקות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. במנה עיקרית זו יש 745 קלוריות, 57 גר' של חלבון, ו 53 גרם של שומן למנה. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו בצל, אריג בשר בקר שניתנו, פלחי ליים, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב פלחי סיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פאי ליים קפוא כקינוח. זה יהיה להיט בחג ההסופרבול שלך. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו צ'ילי מהיר-משפחה אמיתית, תחרות צ'ילי שנתית 5: ערך # 1-צ' ילי בסגנון טקסס, ו טקסס צ'ילי (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים את הצ 'ילי במחבת גדולה ישרה בצד מעל חום בינוני נמוך בעדינות טוסט צ' ילי עד ריחני, 2 עד 3 דקות לכל צד. אל תיתן להם להישרף או שהם יהפכו למרים.
מרכיבים שתצטרך
6 עגבניות, קלופות וקצוצות
למריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
מניחים את הצ ' ילי בקערה ומכסים אותם במים חמים מאוד ולספוג עד רך, 15 עד 45 דקות, פונה פעם או פעמיים.
לנקז את הצ ' ילי; לפצל אותם ולהסיר גבעולים וזרעים (שטיפה קצרה מסייעת להסיר זרעים, אבל לא לשטוף את הבשר).
מרכיבים שתצטרך
6 עגבניות, קלופות וקצוצות
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
4
מניחים את הצ ' ילי בקערה של בלנדר ומוסיפים את הכמון, פלפל שחור, 1 כף מלח 1/4 כוס מים. Purée התערובת, הוספת מים נוספים לפי הצורך (ומדי פעם מגרד את הצדדים של צנצנת בלנדר), עד חלקה, נוזלי מעט צורות להדביק (אתה רוצה לחסל את כל אבל את החלקים הזעירים ביותר של העור.) הגדר את הדבק צ ' ילה בצד.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
הדבק צ ' ילי
6 עגבניות, קלופות וקצוצות
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
טיפים עגולים לפינה #4
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
להחזיר מחבת לחום בינוני גבוה ולהמיס 2 כפות של שומן חזיר. כאשר הוא מתחיל לעשן, מערבולת מחבת מעיל ולהוסיף מחצית הבשר. חום קל על לפחות שני צדדים, על 3 דקות לכל צד, הפחתת החום אם הבשר מאיים לשרוף.
תן למחבת להתקרר מעט, ומניח אותו על אש בינונית-נמוכה. ממיסים את הנותרים 1 כף שומן במחבת; מוסיפים את הבצל ואת השום ומבשלים בעדינות במשך 3 עד 4 דקות, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשה
שומן חזיר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
8
מוסיף את המניה, את המים 2 כוסות הנותרים בהדרגה להקציף ב-masa harina כדי למנוע גושים. מערבבים במשחה השמורה צ ' ילה, גירוד התחתון של המחבת עם מרית כדי לשחרר את כל חתיכות השחמה.
מרכיבים שתצטרך
הדבק צ ' ילי
(תערובת תירס מסה)
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
9
מוסיפים את הבשר השמור (וכל מיצים בקערה) ומביאים לרתיחה מעל חום גבוה. להפחית את החום כדי לשמור על רתיחה אפשרית (רק כמה בועות לשבור את פני השטח) ולבשל, ערבוב מדי פעם, עד הבשר הוא רך אבל עדיין קצת מוצק ו 1 1/2 עד 2 כוסות של רוטב מעובה אבל עדיין נוזלי מקיף את קוביות הבשר, על 2 שעות.
מערבבים היטב את הסוכר והחומץ החום ומוסיפים יותר מלח לפי הטעם; מבשלים בעדינות 10 דקות יותר. בשלב זה, זה עשוי להיראות כאילו יש רוטב עודף. כבה את החום ותן לצ ' ילי לעמוד לפחות 30 דקות, שבמהלכן הבשר יספוג כמחצית מהרוטב הנותר במחבת, וישאיר את הבשר שטוף ברוטב סמיך ונוזל במקצת. מערבבים במרק נוסף או מים אם התערובת נראית יבשה מדי. אם התערובת נראית קצת רופפת ורטובה, לאפשר לו להתבשל קצת יותר (לפעמים אנחנו אוהבים לרסק חלקית את קוביות הבשר עם החלק האחורי של כף כדי לאפשר להם לספוג יותר רוטב). התאם את מאזן הטעמים עם קצת מלח נוסף, סוכר או חומץ, אם תרצה.