קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות25
מגזין

צ'ילי טקסס אמיתי

צ'ילי טקסס אמיתי
המתכון צ'ילי טקסס אמיתי יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-45 דקות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. במנה עיקרית זו יש 745 קלוריות, 57 גר' של חלבון, ו 53 גרם של שומן למנה. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו בצל, אריג בשר בקר שניתנו, פלחי ליים, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב פלחי סיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פאי ליים קפוא כקינוח. זה יהיה להיט בחג ההסופרבול שלך. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו צ'ילי מהיר-משפחה אמיתית, תחרות צ'ילי שנתית 5: ערך # 1-צ' ילי בסגנון טקסס, ו טקסס צ'ילי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את הצ 'ילי במחבת גדולה ישרה בצד מעל חום בינוני נמוך בעדינות טוסט צ' ילי עד ריחני, 2 עד 3 דקות לכל צד. אל תיתן להם להישרף או שהם יהפכו למרים.
מרכיבים שתצטרך
6 עגבניות, קלופות וקצוצות6 עגבניות, קלופות וקצוצות
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
מניחים את הצ ' ילי בקערה ומכסים אותם במים חמים מאוד ולספוג עד רך, 15 עד 45 דקות, פונה פעם או פעמיים.
מרכיבים שתצטרך
6 עגבניות, קלופות וקצוצות6 עגבניות, קלופות וקצוצות
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
לנקז את הצ ' ילי; לפצל אותם ולהסיר גבעולים וזרעים (שטיפה קצרה מסייעת להסיר זרעים, אבל לא לשטוף את הבשר).
מרכיבים שתצטרך
6 עגבניות, קלופות וקצוצות6 עגבניות, קלופות וקצוצות
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
4
מניחים את הצ ' ילי בקערה של בלנדר ומוסיפים את הכמון, פלפל שחור, 1 כף מלח 1/4 כוס מים. Purée התערובת, הוספת מים נוספים לפי הצורך (ומדי פעם מגרד את הצדדים של צנצנת בלנדר), עד חלקה, נוזלי מעט צורות להדביק (אתה רוצה לחסל את כל אבל את החלקים הזעירים ביותר של העור.) הגדר את הדבק צ ' ילה בצד.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
הדבק צ ' יליהדבק צ ' ילי
6 עגבניות, קלופות וקצוצות6 עגבניות, קלופות וקצוצות
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
להחזיר מחבת לחום בינוני גבוה ולהמיס 2 כפות של שומן חזיר. כאשר הוא מתחיל לעשן, מערבולת מחבת מעיל ולהוסיף מחצית הבשר. חום קל על לפחות שני צדדים, על 3 דקות לכל צד, הפחתת החום אם הבשר מאיים לשרוף.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
שומן חזירשומן חזיר
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
מעבירים לקערה וחוזרים עם 2 כפות יותר של שומן חזיר ואת הבשר שנותר. שמור.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
שומן חזירשומן חזיר
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
תן למחבת להתקרר מעט, ומניח אותו על אש בינונית-נמוכה. ממיסים את הנותרים 1 כף שומן במחבת; מוסיפים את הבצל ואת השום ומבשלים בעדינות במשך 3 עד 4 דקות, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
שומן חזירשומן חזיר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
מוסיף את המניה, את המים 2 כוסות הנותרים בהדרגה להקציף ב-masa harina כדי למנוע גושים. מערבבים במשחה השמורה צ ' ילה, גירוד התחתון של המחבת עם מרית כדי לשחרר את כל חתיכות השחמה.
מרכיבים שתצטרך
הדבק צ ' יליהדבק צ ' ילי
(תערובת תירס מסה)(תערובת תירס מסה)
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
9
מוסיפים את הבשר השמור (וכל מיצים בקערה) ומביאים לרתיחה מעל חום גבוה. להפחית את החום כדי לשמור על רתיחה אפשרית (רק כמה בועות לשבור את פני השטח) ולבשל, ערבוב מדי פעם, עד הבשר הוא רך אבל עדיין קצת מוצק ו 1 1/2 עד 2 כוסות של רוטב מעובה אבל עדיין נוזלי מקיף את קוביות הבשר, על 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
10
מערבבים היטב את הסוכר והחומץ החום ומוסיפים יותר מלח לפי הטעם; מבשלים בעדינות 10 דקות יותר. בשלב זה, זה עשוי להיראות כאילו יש רוטב עודף. כבה את החום ותן לצ ' ילי לעמוד לפחות 30 דקות, שבמהלכן הבשר יספוג כמחצית מהרוטב הנותר במחבת, וישאיר את הבשר שטוף ברוטב סמיך ונוזל במקצת. מערבבים במרק נוסף או מים אם התערובת נראית יבשה מדי. אם התערובת נראית קצת רופפת ורטובה, לאפשר לו להתבשל קצת יותר (לפעמים אנחנו אוהבים לרסק חלקית את קוביות הבשר עם החלק האחורי של כף כדי לאפשר להם לספוג יותר רוטב). התאם את מאזן הטעמים עם קצת מלח נוסף, סוכר או חומץ, אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
כָּתֵףכָּתֵף
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
6 עגבניות, קלופות וקצוצות6 עגבניות, קלופות וקצוצות
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
11
מחממים בעדינות ומגישים בקערות בודדות עם מנה של שמנת חמוצה למעלה וסיד סיד בצד.
מרכיבים שתצטרך
סיד טריזסיד טריז
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
12
מתוך תנ " ך הבשר של לובל: כל מה שאתה צריך לדעת על בשר ועוף מן הקצבים המאסטר של אמריקה על ידי סטנלי, אוון, מארק, ודייוויד לובל, עם מרי גודבודי ודייוויד וייטמן. טקסט זכויות יוצרים © 2009 by Morris Lobel & Sons, Inc.* photographs © 2009 by Lucy Schaeffer. Published by Chronicle Books LLC.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'