קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 25 דק.
מנות15
ציון בריאות23
מגזין

צ'ילי נשימה של הדרקון

צ'ילי נשימה של הדרקון
המתכון צ'ילי הנשימה של הדרקון יכול לספק את התשוקה האמריקאית שלך בערך 2 שעות ו-25 דקות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 32 גרם חלבון 44 גרם של שומן, וסך הכל 653 קלוריות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 15 מנות. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-181 היו אומרים שזה פגע במקום. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. אם יש לך שום, תפוחי אדמה ארוכים russet, אבקת צ'ילי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. נסו כנפי נשימת הדרקון, תערובת חטיף הנשימה של הדרקון, ו פצצות נשימת הדרקון של דינו (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מוסיפים את שומן החזיר והחמאה לקומקום גדול מעל חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
3
מוסיף את chiles Anaheim, צ 'ילי poblano, פלפלים אדומים, צ' ילי jalapeno ובצל, ומבשלים עד caramelized, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנותפפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
ליים, מיץ, בתוספת טריזים לקישוטליים, מיץ, בתוספת טריזים לקישוט
פלפל אנהייםפלפל אנהיים
12 עד 15 עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו12 עד 15 עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
4
מוסיף את השום ו לטגן 1 דקה יותר.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
5
תוסיף את צ ' אק ובראון, בערך 4 דקות.
6
מוסיפים את הבשר הטחון ואת הנקניק ואת החום, ערבוב בעדינות, מנסה לא לשבור את בשר טחון יותר מדי. מבשלים עד הבשר משחימים יפה מבושל דרך, 7 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
7
מוסיפים את אבקת צ ' ילי, קאיין, כוסברה, כמון, שום מגורען, בצל מגורען, פפריקה, מלח ופלפל שחור, ומבשלים עד ריחני, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
חמוצים כשריםחמוצים כשרים
בצל מגורעןבצל מגורען
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
8
מוסיפים את רוטב העגבניות והדבק ומערבבים לקרמל, בערך 2 דקות. מוסיפים את הבירה והמלאי.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
1/2 פאונד חוואר קצוץ1/2 פאונד חוואר קצוץ
9
מוסיפים את הכליה ואת שעועית פינטו; להנמיך את החום ומבשלים, על 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
שעועית פינטושעועית פינטו
כליות עגל, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'כליות עגל, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
10
מגישים את הצ 'ילי בקערות על צ' יפס מטוגן פעמיים ומקשטים עם קרקרים, בצל ירוק וצ ' דר.
מרכיבים שתצטרך
רוטב הודו, מחומםרוטב הודו, מחומם
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
לכריכהלכריכה
1 כוס ועוד 2 כפות צ'דר מגורר1 כוס ועוד 2 כפות צ'דר מגורר
6 עגבניות, קלופות וקצוצות6 עגבניות, קלופות וקצוצות
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
11
מקלפים את תפוחי האדמה בצדדים, משאירים את הקצוות עם העור על.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
12
חותכים את תפוחי האדמה לפרוסות 1/3 אינץ 'ולאחר מכן לחתוך למקלות 1/3 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
13
ממלאים קערה גדולה במים ומשרים את תפוחי האדמה, שקועים, לפחות 30 דקות ועד 24 שעות. זה יעזור להסיר את העמילן העודף מן תפוחי האדמה ולשמור אותם חמצון.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
עמילןעמילן
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
14
להתאים סיר כבד עם מדחום ומטגנים עמוק ולחמם את השמן ל-325degress F.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
גב שומן חזירגב שומן חזיר
15
הסר את תפוחי האדמה מהמים להתייבש לטפוח כדי להסיר עודפי מים. בזהירות במקום שני חופנים של תפוחי אדמה לתוך השמן החם. צריך להיות לפחות 1 אינץ ' של שמן מעל תפוחי האדמה. Parcook עד תפוחי האדמה הם חום בהיר, 5 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
16
הסר את תפוחי האדמה, בעדינות לנער את השמן העודף ולתת להם לנקז על מתלה. חזור על התהליך עד שכל תפוחי האדמה הם parcooked.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
17
להעלות את חום השמן ל 350 מעלות F. לבשל את תפוחי האדמה שוב, שני חופנים בכל פעם, עד חום זהוב, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
18
הסר את תפוחי האדמה מן השמן, לנער את השמן העודף, במקום בקערה ומפזרים קלות עם מלח ופלפל. חזור על התהליך עד שכל תפוחי האדמה מבושלים.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
סוכר אדום גססוכר אדום גס
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך

מרכיבים

3אנהיים צ'יילס, קלוי, קלוף, קצוץאנהיים צ'יילס, קלוי, קלוף, קצוץ340דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.בירה לאגרבירה לאגר1אוראו ממולאים כפוליםנקניקיית חזיר לא מכוסהנקניקיית חזיר לא מכוסה2חתיכות טופי הית' ברנקניקיית חזיר לא מכוסהנקניקיית חזיר לא מכוסה454דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.נקניק איטלקי בתפזורתנקניק איטלקי בתפזורת879דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.שעועית, עם מיץ.שעועית, עם מיץ.879דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.שעועית פינטו, עם מיץשעועית פינטו, עם מיץ33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'שומן חזיר או שמן קנולהשומן חזיר או שמן קנולה2בצל צהוב בינוני, קצוץפלפל צ'יפוטלה, קצוץ גספלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס2חתיכות טופי הית' בר1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם2371 לב מפאלדי טרי אם אפשר(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)2jalapenos chiles, טחוןjalapenos chiles, טחון33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף454דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.צ'אק ללא עצמות, גזוז וחתוך לקוביות 1/4 אינץצ'אק ללא עצמות, גזוז וחתוך לקוביות 1/4 אינץ12 כפיות אבקת שוםגרגר עדין מלח יםגרגר עדין מלח ים1ראששום, טחוןשום, טחון2חתיכות טופי הית' ברחמוצים כשריםחמוצים כשרים2חתיכות טופי הית' ברבצל מגורעןבצל מגורען1חבורהבצל ירוק, פרוס דקבצל ירוק, פרוס דק907דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.בשר טחון, טחינה גסהבשר טחון, טחינה גסה2חתיכות טופי הית' ברכוסברה טחונהnameכוסברה טחונהname2חתיכות טופי הית' ברכמון טחוןכמון טחון2חתיכות טופי הית' ברתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד2חתיכות טופי הית' ברפפריקה חמהפפריקה חמה3poblano chiles, קלוי, קלוף, קצוץpoblano chiles, קלוי, קלוף, קצוץ2פלפלים אדומים, חתוכים לקוביותפלפלים אדומים, חתוכים לקוביות16אינצ ' יםתפוחי אדמה ארוכים וחלודיםתפוחי אדמה ארוכים וחלודים15שרימפס וורידיםקרקרים מלוחים, לקישוטקרקרים מלוחים, לקישוט2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרגבינת צ'דר גרוסהגבינת צ'דר גרוסה2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה4731 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'חמאה ללא מלחחמאה ללא מלח2בצלים צהובים, חתוכים לקוביותבצלים צהובים, חתוכים לקוביות

יין מומלץ: קאווה, Grenache, שיראז

צ ' ילי עובד ממש טוב עם קאווה, גרנאש ושיראז. אלה אדומים עסיסיים אין יותר מדי טאנין (חשוב עבור מאכלים חריפים), אבל יין מבעבע כמו קאווה יכול לאלף את החום אפילו טוב יותר. אתה יכול לנסות Segura Viudas Reserva Here Cava Brut. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 25 דולר לבקבוק.
Segura Viudas Reserva Here Cava Brut
Segura Viudas Reserva Here Cava Brut
סגורה ויודה רזרבה תורשה קאווה ברוט יש ניחוחות פתיחה מעושנים קלות עם נגיעות של ביסקוויט ורמזים של דבש ועלי כותרת של פרחים. החיך הוא מעולה, פירותי, ומלא טעם, ומספק תחושה מענגת של שפע. תערובת: 67% Macabeo, 33% Parellada