המתכון צ'ילי הנשימה של הדרקון יכול לספק את התשוקה האמריקאית שלך בערך 2 שעות ו-25 דקות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 32 גרם חלבון 44 גרם של שומן, וסך הכל 653 קלוריות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 15 מנות. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-181 היו אומרים שזה פגע במקום. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. אם יש לך שום, תפוחי אדמה ארוכים russet, אבקת צ'ילי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. נסו כנפי נשימת הדרקון, תערובת חטיף הנשימה של הדרקון, ו פצצות נשימת הדרקון של דינו (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מוסיפים את שומן החזיר והחמאה לקומקום גדול מעל חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש
הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
מוסיף את chiles Anaheim, צ 'ילי poblano, פלפלים אדומים, צ' ילי jalapeno ובצל, ומבשלים עד caramelized, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1 כף חלפיניו, פרוס דק
פלפל אנהיים
12 עד 15 עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
4
מוסיף את השום ו לטגן 1 דקה יותר.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®
5
תוסיף את צ ' אק ובראון, בערך 4 דקות.
6
מוסיפים את הבשר הטחון ואת הנקניק ואת החום, ערבוב בעדינות, מנסה לא לשבור את בשר טחון יותר מדי. מבשלים עד הבשר משחימים יפה מבושל דרך, 7 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: קטלינה)
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
מים כדי לאפשר
7
מוסיפים את אבקת צ ' ילי, קאיין, כוסברה, כמון, שום מגורען, בצל מגורען, פפריקה, מלח ופלפל שחור, ומבשלים עד ריחני, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
חמוצים כשרים
בצל מגורען
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
נוזל-אונקיות מים טריים
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
8
מוסיפים את רוטב העגבניות והדבק ומערבבים לקרמל, בערך 2 דקות. מוסיפים את הבירה והמלאי.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
שקית של תערובת שוקו חם במשקל 30 גרם
9
מוסיפים את הכליה ואת שעועית פינטו; להנמיך את החום ומבשלים, על 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
שעועית פינטו
כליות עגל, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
10
מגישים את הצ 'ילי בקערות על צ' יפס מטוגן פעמיים ומקשטים עם קרקרים, בצל ירוק וצ ' דר.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
ג'ינג'ר שלם, מרוסק
לכריכה
גבעולי שמיר או טרגון טריים, אופציונלי
1 כוס שום קצוץ
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
11
מקלפים את תפוחי האדמה בצדדים, משאירים את הקצוות עם העור על.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
12
חותכים את תפוחי האדמה לפרוסות 1/3 אינץ 'ולאחר מכן לחתוך למקלות 1/3 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
13
ממלאים קערה גדולה במים ומשרים את תפוחי האדמה, שקועים, לפחות 30 דקות ועד 24 שעות. זה יעזור להסיר את העמילן העודף מן תפוחי האדמה ולשמור אותם חמצון.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
עמילן
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
14
להתאים סיר כבד עם מדחום ומטגנים עמוק ולחמם את השמן ל-325degress F.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
15
הסר את תפוחי האדמה מהמים להתייבש לטפוח כדי להסיר עודפי מים. בזהירות במקום שני חופנים של תפוחי אדמה לתוך השמן החם. צריך להיות לפחות 1 אינץ ' של שמן מעל תפוחי האדמה. Parcook עד תפוחי האדמה הם חום בהיר, 5 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
דַק-
16
הסר את תפוחי האדמה, בעדינות לנער את השמן העודף ולתת להם לנקז על מתלה. חזור על התהליך עד שכל תפוחי האדמה הם parcooked.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
דַק-
17
להעלות את חום השמן ל 350 מעלות F. לבשל את תפוחי האדמה שוב, שני חופנים בכל פעם, עד חום זהוב, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
דַק-
18
הסר את תפוחי האדמה מן השמן, לנער את השמן העודף, במקום בקערה ומפזרים קלות עם מלח ופלפל. חזור על התהליך עד שכל תפוחי האדמה מבושלים.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
דַק-
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
צ ' ילי עובד ממש טוב עם קאווה, גרנאש ושיראז. אלה אדומים עסיסיים אין יותר מדי טאנין (חשוב עבור מאכלים חריפים), אבל יין מבעבע כמו קאווה יכול לאלף את החום אפילו טוב יותר. אתה יכול לנסות Segura Viudas Reserva Here Cava Brut. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 25 דולר לבקבוק.