קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 25 דק.
מנות15
ציון בריאות23
מגזין

צ'ילי נשימה של הדרקון

צ'ילי נשימה של הדרקון
המתכון צ'ילי הנשימה של הדרקון יכול לספק את התשוקה האמריקאית שלך בערך 2 שעות ו-25 דקות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 32 גרם חלבון 44 גרם של שומן, וסך הכל 653 קלוריות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 15 מנות. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-181 היו אומרים שזה פגע במקום. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. אם יש לך שום, תפוחי אדמה ארוכים russet, אבקת צ'ילי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. נסו כנפי נשימת הדרקון, תערובת חטיף הנשימה של הדרקון, ו פצצות נשימת הדרקון של דינו (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מוסיפים את שומן החזיר והחמאה לקומקום גדול מעל חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
מוסיף את chiles Anaheim, צ 'ילי poblano, פלפלים אדומים, צ' ילי jalapeno ובצל, ומבשלים עד caramelized, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1 כף חלפיניו, פרוס דק1 כף חלפיניו, פרוס דק
פלפל אנהייםפלפל אנהיים
12 עד 15 עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו12 עד 15 עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
4
מוסיף את השום ו לטגן 1 דקה יותר.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
5
תוסיף את צ ' אק ובראון, בערך 4 דקות.
6
מוסיפים את הבשר הטחון ואת הנקניק ואת החום, ערבוב בעדינות, מנסה לא לשבור את בשר טחון יותר מדי. מבשלים עד הבשר משחימים יפה מבושל דרך, 7 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: קטלינה)(מומלץ: קטלינה)
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
7
מוסיפים את אבקת צ ' ילי, קאיין, כוסברה, כמון, שום מגורען, בצל מגורען, פפריקה, מלח ופלפל שחור, ומבשלים עד ריחני, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
חמוצים כשריםחמוצים כשרים
בצל מגורעןבצל מגורען
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
8
מוסיפים את רוטב העגבניות והדבק ומערבבים לקרמל, בערך 2 דקות. מוסיפים את הבירה והמלאי.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
שקית של תערובת שוקו חם במשקל 30 גרםשקית של תערובת שוקו חם במשקל 30 גרם
9
מוסיפים את הכליה ואת שעועית פינטו; להנמיך את החום ומבשלים, על 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
שעועית פינטושעועית פינטו
כליות עגל, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'כליות עגל, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
10
מגישים את הצ 'ילי בקערות על צ' יפס מטוגן פעמיים ומקשטים עם קרקרים, בצל ירוק וצ ' דר.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
לכריכהלכריכה
גבעולי שמיר או טרגון טריים, אופציונליגבעולי שמיר או טרגון טריים, אופציונלי
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
11
מקלפים את תפוחי האדמה בצדדים, משאירים את הקצוות עם העור על.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
12
חותכים את תפוחי האדמה לפרוסות 1/3 אינץ 'ולאחר מכן לחתוך למקלות 1/3 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
13
ממלאים קערה גדולה במים ומשרים את תפוחי האדמה, שקועים, לפחות 30 דקות ועד 24 שעות. זה יעזור להסיר את העמילן העודף מן תפוחי האדמה ולשמור אותם חמצון.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
עמילןעמילן
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
14
להתאים סיר כבד עם מדחום ומטגנים עמוק ולחמם את השמן ל-325degress F.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
15
הסר את תפוחי האדמה מהמים להתייבש לטפוח כדי להסיר עודפי מים. בזהירות במקום שני חופנים של תפוחי אדמה לתוך השמן החם. צריך להיות לפחות 1 אינץ ' של שמן מעל תפוחי האדמה. Parcook עד תפוחי האדמה הם חום בהיר, 5 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
דַק-דַק-
16
הסר את תפוחי האדמה, בעדינות לנער את השמן העודף ולתת להם לנקז על מתלה. חזור על התהליך עד שכל תפוחי האדמה הם parcooked.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
דַק-דַק-
17
להעלות את חום השמן ל 350 מעלות F. לבשל את תפוחי האדמה שוב, שני חופנים בכל פעם, עד חום זהוב, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
דַק-דַק-
18
הסר את תפוחי האדמה מן השמן, לנער את השמן העודף, במקום בקערה ומפזרים קלות עם מלח ופלפל. חזור על התהליך עד שכל תפוחי האדמה מבושלים.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה

מרכיבים

3אנהיים צ'יילס, קלוי, קלוף, קצוץאנהיים צ'יילס, קלוי, קלוף, קצוץ340פלפל האבנרובירה לאגרבירה לאגר1אוראו ממולאים כפוליםנקניקיית חזיר לא מכוסהנקניקיית חזיר לא מכוסה2לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)נקניקיית חזיר לא מכוסהנקניקיית חזיר לא מכוסה454פלפל האבנרונקניק איטלקי בתפזורתנקניק איטלקי בתפזורת879פלפל האבנרושעועית, עם מיץ.שעועית, עם מיץ.879פלפל האבנרושעועית פינטו, עם מיץשעועית פינטו, עם מיץ3קרום: פירורי קרקר גרהםשומן חזיר או שמן קנולהשומן חזיר או שמן קנולה2בצל צהוב בינוני, קצוץ8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית2לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם2371 לב מפאלדי טרי אם אפשר(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)2jalapenos chiles, טחוןjalapenos chiles, טחון3קרום: פירורי קרקר גרהם1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף454פלפל האבנרוצ'אק ללא עצמות, גזוז וחתוך לקוביות 1/4 אינץצ'אק ללא עצמות, גזוז וחתוך לקוביות 1/4 אינץ1גבינת פרמזן מגוררתגרגר עדין מלח יםגרגר עדין מלח ים1ראששום, טחוןשום, טחון2לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)חמוצים כשריםחמוצים כשרים2לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)בצל מגורעןבצל מגורען1חבורהבצל ירוק, פרוס דקבצל ירוק, פרוס דק907פלפל האבנרובשר טחון, טחינה גסהבשר טחון, טחינה גסה2לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)כוסברה טחונהnameכוסברה טחונהname2לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)כמון טחוןכמון טחון2לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד2לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)פפריקה חמהפפריקה חמה3poblano chiles, קלוי, קלוף, קצוץpoblano chiles, קלוי, קלוף, קצוץ2פלפלים אדומים, חתוכים לקוביותפלפלים אדומים, חתוכים לקוביות16אינצ ' יםתפוחי אדמה ארוכים וחלודיםתפוחי אדמה ארוכים וחלודים15קצת קישואים קצוציםקרקרים מלוחים, לקישוטקרקרים מלוחים, לקישוט2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרגבינת צ'דר גרוסהגבינת צ'דר גרוסה2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה4731 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס2קרום: פירורי קרקר גרהםחמאה ללא מלחחמאה ללא מלח2בצלים צהובים, חתוכים לקוביותבצלים צהובים, חתוכים לקוביות

יין מומלץ: קאווה, Grenache, שיראז

צ ' ילי עובד ממש טוב עם קאווה, גרנאש ושיראז. אלה אדומים עסיסיים אין יותר מדי טאנין (חשוב עבור מאכלים חריפים), אבל יין מבעבע כמו קאווה יכול לאלף את החום אפילו טוב יותר. אתה יכול לנסות Segura Viudas Reserva Here Cava Brut. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 25 דולר לבקבוק.
Segura Viudas Reserva Here Cava Brut
Segura Viudas Reserva Here Cava Brut
סגורה ויודה רזרבה תורשה קאווה ברוט יש ניחוחות פתיחה מעושנים קלות עם נגיעות של ביסקוויט ורמזים של דבש ועלי כותרת של פרחים. החיך הוא מעולה, פירותי, ומלא טעם, ומספק תחושה מענגת של שפע. תערובת: 67% Macabeo, 33% Parellada