המתכון צ'ילי צלעות קצר יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-4 שעות ו 5 דקות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 1078 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 83 גרם של שומן למנה. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 6 מנות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-14 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך רוטב אדובו, קרוע לחתיכות, שוקולד מריר גס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב חתיכות פקאן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קינמון פקאן כקינוח. נסו תחרות צ'ילי שנתי ה -7: כניסה #2-צלעות קצרות ביף בורגיניון צ' ילי, צ'ילי צלעות קצרות, ו חריף פורטר צלעות צ'ילי (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים התנור ל 325 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
מסדרים את הצלעות הקצרות על גיליון גדול של נייר.
מרכיבים שתצטרך
צלעות בקר קצרות
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
4
מפזרים בכל רחבי עם 1 כפית מלח ופלפל 1 כפית.
מרכיבים שתצטרך
8 (U-12) שרימפס
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
5
להביא את צ 'ילי ניו מקסיקו, צ' ילי אנצ ' ו 1/2 כוסות מים לרתיחה בסיר בינוני על חום גבוה. כיסוי, להפחית את החום בינוני נמוך ומבשלים עד צ ' ילי הם רק מכרז, 5 עד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ 'ילי אנצ' ו
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
6
להעביר את התערובת לבלנדר. מחזיק את החלק העליון על בתקיפות, להתמזג עד מחית צ ' ילה הוא חלק.
מרכיבים שתצטרך
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
7
מחממים את השמן בסיר גדול מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
8
מוסיפים את הצלעות הקצרות בקבוצות וחומות מכל הצדדים, 5 עד 6 דקות לכל אצווה, מעבירים את הצלעות הקצרות לקערה בכל פעם.
מרכיבים שתצטרך
צלעות בקר קצרות
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
9
מוסיפים את השום והבצל האדום לטפטופים בסיר.
מרכיבים שתצטרך
תיבול יווני (מומלץ: איי התבלינים)
1 תפוז, גרידה
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
10
לטגן עד הבצל להתרכך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות
11
מערבבים בכמון ואורגנו.
מרכיבים שתצטרך
פחיות) מרק עוף דל נתרן
¼ כפית אורגנו
12
מוסיף את מחית צ ' ילה מן הבלנדר, מרק, אגבה, ואספרסו; מערבבים כדי להתמזג. החזירו את הצלעות הקצרות ואת כל מיצים מהקערה לסיר; מערבבים למעיל. להביא לרתיחה. מכסים ומניחים את הסיר בתנור. Braise עד הצלעות רכות מאוד, על 2 שעות 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צלעות בקר קצרות
1 כוס אגוזי לוז טחונים דק
קמצוץ מלח, ועוד עבור זכוכית זכוכית
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
מאמן פפ מסווג 200-נוכחי
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
13
להטות את הסיר. כפית ולזרוק כל שומן שעולה על פני השטח ובריכות בקצה התחתון. באמצעות מלקחיים, להעביר את הצלעות וכל עצמות רופפות לתבנית אפייה מעוטרת. בזהירות לחתוך את הממברנה את כל חתיכת בשר (מנסה לחתוך רק את הממברנה ולא כל בשר). השליכו את הממברנות ואת כל העצמות.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
מאמן פפ מסווג 200-נוכחי
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
14
חותכים את הבשר לקוביות קטנות (scant 1/2 אינץ'). החזר את הבשר לרוטב בסיר.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
15
מערבבים את השעועית השחורה. מתבלים את הצ ' ילי עם כ 1/4 כפית כל אחד מלח ופלפל. אם תרצה, להוסיף את רוטב adobo על ידי כפית זהבחופן כדי להגדיל את spiciness.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
טורטיות תירס חמות או אורז לבן, להגשה
(טרידר ג'ו'ס)
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
16
מעבירים את הצ ' ילי לקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
מצקת
19
מפזרים בנדיבות עם שוקולד.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לב
20
מגישים עם הקישוטים.
21
להביא את המרק, 2 1/2 כוסות מים, חמאה 1 כפית מלח לרתיחה בסיר כבד, גדול על חום גבוה. בהדרגה להקציף פולנטה. המשך לטאטא עד הפולנטה מתחילה להתעבות, 2 עד 3 דקות. להפחית את החום לנמוך. מכסים ומבשלים עד פולנטה הוא עבה מאוד ומכרז, ערבוב לעתים קרובות עם כפית שטוחה או מרית גומי חסינת חום כדי למנוע דבק או שריפה, על 20 דקות. מערבבים את התירס במעבד מיני עד שנוצר מחית גס. מערבבים את מחית התירס לתוך פולנטה. מתבלים עם יותר מלח אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
פולנטה
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
צלעות בקר קצרות ניתן לזווג עם מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר. בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, נתחי בשר רזים יותר הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שחתכים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגון. מרלו ניקל וניקל האריס ויניארד עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 40 דולר לבקבוק.