קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 45 דק.
מנות6
ציון בריאות28
מגזין

צ'יליס אן נוגאדה (צ'ילי ברוטב אגוזים)

צ'יליס אן נוגאדה (צ'ילי ברוטב אגוזים)
Chiles en Nogada (צ'ילי ברוטב אגוז) לוקח מסביב 2 שעות ו -45 דקות מההתחלה ועד הסוף. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 6 מנות. מנה זו מכילה סביב 31 גר' של חלבון, 53 גרם של שומן, וסך הכל 731 קלוריות. 238 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם צימוקים זהובים, שמן canolan, זרעי רימוןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, בסך הכל, מתכון זה מרוויח רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן) ציון כף של 0%. נסו Chiles En Nogada, Chiles en Nogada, ו Chiles en Nogada (מתכונים דומים).

הוראות

1
בלילה שלפני
2
הסר את עורות המר papery מפיסות אגוז. (זה החלק הקשה.) לפעמים עורות בקלות לשפשף. גיליתי שבד " כ, בשבילנו, העורות לא מתקלפים בקלות ואנחנו צריכים למחוק אותם לדקה במים רותחים קודם, כדי לשחרר את העורות. אם אתה blanch אגוזי מלך, לתת להם להתקרר למגע בזהירות לקלף כמה שיותר עורות מרירים ככל שאתה יכול. זו עבודה קשה, אבל אם האגוזים שלך הם לשפוך של עורם המר, הרוטב עשוי להיות קצת מריר.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
3
מניחים את האגוזים בקערה, מכסים אותם בחלב להשרות, ומקררים אותם לילה במקרר.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
היום של
1
צ ' ילי ישירות מעל הלהבה של תנור גז, או במקום תחת מטלית חמה, כדי לשרוט את העור הקשוח בחוץ. הפנה את הצ ' ילי לתייג אותם מכל הצדדים. קבל כמה שיותר העור החיצוני מושחר ככל האפשר, זה יהיה קל יותר להסיר ככה. (ראה כיצד לצלות פלפלים צ 'ילה מעל הדרכת להבת גז באמצעות צ' ילי Anaheim.)
מרכיבים שתצטרך
פלפל אנהייםפלפל אנהיים
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
2
צ ' ילי מושחר בקערה לכסות עם צלחת או מגבת נקייה לחה ולתת לשבת במשך 20 דקות. העור השרוף יהיה אז להתקלף בקלות רבה והבשר יהפוך קצת יותר מבושל באדים. לעשות חריץ בצד של כל צ ' ילי בזהירות להסיר את הזרעים ואת הוורידים. תיזהר להשאיר את החלק העליון של הצ ' ילי, החלק סביב הבסיס של הגבעול, ללא פגע. (טיפ מדיאנה קנדי: אם אתה טועם את הצ ' ילי והם חמים מדי, להשרות אותם בתמיסת חומץ ומים קלה במשך כ -30 דקות.) לשטוף את הצ ' ילי וללטף אותם יבש.
מרכיבים שתצטרך
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
1
לנקז את האגוזים.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
2
מניחים את אגוזי מלך ספוג סחוט, פרסקו queso, שמנת חמוצה, סוכר, וקינמון לתוך בלנדר ופרה עד חלקה לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
Queso FrescoQueso Fresco
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
נייר אורזנייר אורז
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
1
מחממים כף אחת של השמן בסיר רחב גדול על חום גבוה בינוני. עבודה בקבוצות כדי למנוע צפיפות המחבת, חום את הבשר בצד אחד לפחות, מפזר את הבשר עם קצת מלח כשר כפי שהוא מבשל.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
הוסף עוד כף שמן במידת הצורך עבור הקבוצות הבאות.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
3
הסר בשר לקערה והנח בצד.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
הוסף כף שמן בישול למחבת וחום על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
מוסיפים את הבצל ומבשלים עד רך.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
6
מוסיפים את הקינמון, פלפל שחור, שיני שום ומבשלים עוד דקה.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
נייר אורזנייר אורז
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
7
חמאה במחבת ולהחזיר את בשר הקרקע למחבת ולהשתמש בכף עץ כדי לשבור את כל גושים.  
מרכיבים שתצטרך
1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
מוסיפים את העגבניות המרוסקות, צימוקים זהובים ושקדים קצוצים. אם התערובת נראית קצת יבשה, להוסיף כף או שתיים של מים. 
מרכיבים שתצטרך
אגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבולאגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבול
שקדים חתוכיםשקדים חתוכים
צימוקים זהוביםצימוקים זהובים
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
9
הוסף תפוח קצוץ לתערובת picadillo. התאם תבלינים, להוסיף יותר קינמון, מלח, ציפורן טחון לפי הטעם (קל על שיני, הם יכולים לגבור).
מרכיבים שתצטרך
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
נייר אורזנייר אורז
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
1
chilies עם picadillo עד שהם מלאים היטב.
מרכיבים שתצטרך
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
2
מניחים אותם על צלחות בודדות או על מגש הגשה.
3
כדי לשרת, לכסות את צ ' ילי ממולא עם רוטב אגוז ומפזרים ארילי רימון ופטרוזיליה טרייה קצוצה או כוסברה.
מרכיבים שתצטרך
זרעי רימוןזרעי רימון
מפאלדי טרי אם אפשרמפאלדי טרי אם אפשר
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה

מרכיבים

2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרכוס גדושה של חצאי אגוז קליפהכוס גדושה של חצאי אגוז קליפה4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרחלב (אודותחלב (אודות113חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'queso fresco (או גבינת איכרים)queso fresco (או גבינת איכרים)3551 לב מפאלדי טרי אם אפשרשמנת חמוצה עבה (או קרם פרש)שמנת חמוצה עבה (או קרם פרש)22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסרצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון0חתיכות טופי הית' ברקינמון טחוןקינמון טחון6largespoblano chiles (השתמש רק poblanos, לא סוג אחר של צ'ילה, עבור צלחת זו)poblano chiles (השתמש רק poblanos, לא סוג אחר של צ'ילה, עבור צלחת זו)567חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'בשר ירך הודו טחוןבשר ירך הודו טחון1עבור כל אחד.מלח כשרמלח כשר42 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסשמן זית או שמן קנולהשמן זית או שמן קנולה11 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרבצל, קצוץ דקבצל, קצוץ דק3ציפורןשום, קלופים וקצוצים דקשום, קלופים וקצוצים דק11 כף אורגנו מיובש1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1חתיכות טופי הית' ברקינמון טחוןקינמון טחון1חתיכות טופי הית' ברנקניקיית חזיר לא מכוסהנקניקיית חזיר לא מכוסה0חתיכות טופי הית' ברציפורן טחוןציפורן טחון2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרכתוש, אש עגבניות צלויותכתוש, אש עגבניות צלויות1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרצימוקים זהוביםצימוקים זהובים22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסשקדים מרוסקים וחתוכים, קצוצים בערךשקדים מרוסקים וחתוכים, קצוצים בערך1תפוח, קלוף, קורד, קצוץתפוח, קלוף, קורד, קצוץ1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרזרעי רימוןזרעי רימון591 לב מפאלדי טרי אם אפשרכוסברה טרייה קצוצה או פטרוזיליהכוסברה טרייה קצוצה או פטרוזיליה

יין מומלץ: קאווה, Grenache, שיראז

צ ' ילי ניתן לזווג עם קאווה, גרנאש, ושיראז. אלה אדומים עסיסיים אין יותר מדי טאנין (חשוב עבור מאכלים חריפים), אבל יין מבעבע כמו קאווה יכול לאלף את החום אפילו טוב יותר. Bodegas Naveran ברות קאווה עם דירוג 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
Bodegas Naveran Brut Cava
Bodegas Naveran Brut Cava
50% Xarel-lo, 30% Macabeo, ו 20% Parellada בגילאי 18 חודשים על lees להפוך את זה קאווה ערך מדהים. בועות עדינות עם מרקם משיי ומינרליות גירית הופכות את משקה הקאווה הזה כמו שמפניה NV.