Chiles en Nogada (צ'ילי ברוטב אגוז) לוקח מסביב 2 שעות ו -45 דקות מההתחלה ועד הסוף. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 6 מנות. מנה זו מכילה סביב 31 גר' של חלבון, 53 גרם של שומן, וסך הכל 731 קלוריות. 238 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם צימוקים זהובים, שמן canolan, זרעי רימוןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, בסך הכל, מתכון זה מרוויח רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן) ציון כף של 0%. נסו Chiles En Nogada, Chiles en Nogada, ו Chiles en Nogada (מתכונים דומים).
הוראות
1
בלילה שלפני
2
הסר את עורות המר papery מפיסות אגוז. (זה החלק הקשה.) לפעמים עורות בקלות לשפשף. גיליתי שבד " כ, בשבילנו, העורות לא מתקלפים בקלות ואנחנו צריכים למחוק אותם לדקה במים רותחים קודם, כדי לשחרר את העורות. אם אתה blanch אגוזי מלך, לתת להם להתקרר למגע בזהירות לקלף כמה שיותר עורות מרירים ככל שאתה יכול. זו עבודה קשה, אבל אם האגוזים שלך הם לשפוך של עורם המר, הרוטב עשוי להיות קצת מריר.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
הצעת הגשה: להגיש על פסטה
רצועת קליפת לימון אחת
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
3
מניחים את האגוזים בקערה, מכסים אותם בחלב להשרות, ומקררים אותם לילה במקרר.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-o
4
היום של
1
צ ' ילי ישירות מעל הלהבה של תנור גז, או במקום תחת מטלית חמה, כדי לשרוט את העור הקשוח בחוץ. הפנה את הצ ' ילי לתייג אותם מכל הצדדים. קבל כמה שיותר העור החיצוני מושחר ככל האפשר, זה יהיה קל יותר להסיר ככה. (ראה כיצד לצלות פלפלים צ 'ילה מעל הדרכת להבת גז באמצעות צ' ילי Anaheim.)
מרכיבים שתצטרך
פלפל אנהיים
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
2
צ ' ילי מושחר בקערה לכסות עם צלחת או מגבת נקייה לחה ולתת לשבת במשך 20 דקות. העור השרוף יהיה אז להתקלף בקלות רבה והבשר יהפוך קצת יותר מבושל באדים. לעשות חריץ בצד של כל צ ' ילי בזהירות להסיר את הזרעים ואת הוורידים. תיזהר להשאיר את החלק העליון של הצ ' ילי, החלק סביב הבסיס של הגבעול, ללא פגע. (טיפ מדיאנה קנדי: אם אתה טועם את הצ ' ילי והם חמים מדי, להשרות אותם בתמיסת חומץ ומים קלה במשך כ -30 דקות.) לשטוף את הצ ' ילי וללטף אותם יבש.
מרכיבים שתצטרך
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם
רצועת קליפת לימון אחת
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-o
1
לנקז את האגוזים.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
2
מניחים את אגוזי מלך ספוג סחוט, פרסקו queso, שמנת חמוצה, סוכר, וקינמון לתוך בלנדר ופרה עד חלקה לחלוטין.
מחממים כף אחת של השמן בסיר רחב גדול על חום גבוה בינוני. עבודה בקבוצות כדי למנוע צפיפות המחבת, חום את הבשר בצד אחד לפחות, מפזר את הבשר עם קצת מלח כשר כפי שהוא מבשל.
צ ' ילי ניתן לזווג עם קאווה, גרנאש, ושיראז. אלה אדומים עסיסיים אין יותר מדי טאנין (חשוב עבור מאכלים חריפים), אבל יין מבעבע כמו קאווה יכול לאלף את החום אפילו טוב יותר. Bodegas Naveran ברות קאווה עם דירוג 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.