קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 25 דק.
מנות6
ציון בריאות99
מגזין

צ'ימיצ'ורי הליבוט טאקו

צ'ימיצ'ורי הליבוט טאקו
המתכון Chimichurri Hellibut טאקו יכול לספק הכמיהה הדרום אמריקאית שלך בערך 2 שעות ו-25 דקות. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 30 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 365 קלוריות. לכו לחנות ותרימו פלפל טחון, פילה הליבוט, עלי פטרוזיליה שטוחים ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש עד כמון הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, מתכונים דומים: סטייק והליבוט צ'ימיצ' ורי, הליבוט פאן-גריל עם צ'ימיצ' ורי, ו הליבוט בגריל עם צ'ימיצ' ורי.

הוראות

1
מקום הראשון 5 מרכיבים במעבד מזון; תהליך עד קצוץ דק. לאט לאט לשפוך שמן דרך מצנח מזון; תהליך עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
2
מניחים דגים בצלחת רדודה; לשפשף תערובת על דגים. כיסוי וצינה 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
3
מחממים גריל לחום גבוה.
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
4
מפזרים דגים עם מלח ופלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
5
מניחים דגים על מתלה גריל מצופה בתרסיס בישול, וגריל במשך 4 דקות בכל צד או עד לרמה הרצויה של doneness.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכרחבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
6
הסר מהגריל. לשבור דגים לחתיכות.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
7
טורטיות חום על פי הוראות החבילה. מחלקים דגים באופן שווה בין טורטיות.
מרכיבים שתצטרך
4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
8
בחירה בת-קיימא: האליבוט אלסקה הפראית היא האפשרות הטובה ביותר. אם הוא אינו זמין, בחרו בהליבוט פסיפי אחר, או בבס מפוספס אחר או בקלה שנתפסה בקו אמריקאי.
מרכיבים שתצטרך
בס פסיםבס פסים
הליבוטהליבוט
חצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפסחצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפס

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות עבור הליבוט. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. סנטה Margherita פינו גריג ' יו עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.
סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו
סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו
קש חיוור בצהוב. ניחוח נקי, פריך עם רמזים אינטנסיביים אך אלגנטיים של חבושים. פרי טרי והרמוני מופעל על ידי מתיקות קלה עם גימור ארוך מלא טעם עדין, חריף.