צ'ימיצ' נגות בקר אהובות
צ'ימיצ' נגות בקר אהובות עשויות להיות מתכון טוב להרחבת רפרטואר המנה העיקרית שלך. המתכון הזה מכסה 22% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 30 גרם חלבון, 29 גרם שומן, ובסך הכל 543 קלוריות. מתכון זה משמש 16. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. גשו לסופר וקנו צלי צ'אק בקר, רוטב סויה, טורטיות קמח, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש במים אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם אבטיח-אפרסק כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 8 שעות ו -30 דקות. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. עם כפית ציון 52%, המנה הזו טובה. מתכונים דומים: צ'ימיצ' נגות בקר, צ'ימיצ' נגות בקר, ו צ'ימיצ' נגות בקר.
הוראות
חותכים צלי לשניים; מניחים ב -4 או 5 קילו. סיר איטי. מסדרים תפוחי אדמה סביב הצלי; יוצקים מים על תפוחי אדמה.
מפזרים מלח שום ופלפל. למעלה עם צ ' ילי ירוק. מכסים ומבשלים על נמוך 7-9 שעות או עד שהבשר רך מאוד.
מוציאים צלי לפלטה. לגרוס בשר עם שני מזלגות ולחזור לתנור איטי.
שלב קמח ותיבול טאקו; מערבבים לתערובת בשר. מכסים ומבשלים 30 דקות יותר או עד שהמיצים מסמיכים.
להרכבת צ 'ימיצ' נגות, בעזרת כף מחוררת, כף 1/2 כוס תערובת בשר מחוץ למרכז על כל טורטיה.
מפזרים 1/4 כוס גבינה. מקפלים קצה המילוי הקרוב ביותר; מקפלים בשני הצדדים ומגלגלים.
במחבת גדולה מטגנים צ 'ימיצ' נגות, מקופלות כלפי מטה, בשמן בקבוצות במשך 2-3 דקות מכל צד או עד להזהבה.
מגישים עם תוספות אם רוצים.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
ניתן לשלב מקסיקני עם פינו נואר,ריזלינג ורוז נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים דלי טאנין כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוז נוצץ הוא גם זיווג בטוח. אתה יכול לנסות לואיס ג ' אדו פינו נואר. סוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-24 דולר לבקבוק.
לואי ג ' אדו פינו נואר
פינו נואר ג 'אדו הוא יין זני טהור המופק מחובות פינו נואר ויינות שנבחרו מאתרי כרמים ברמת הכפר ברחבי העיר סי סייטה ד' אור ו סי סווטה צ ' אלונז. כמו בכמה מהיינות הקטנים יותר שלהם, מייסון לואי ג ' אדוט נוהג ב "ר רזפליס" כדי לשפר את איכות היין על ידי סיווג כמה יינות בעלי כינוי גבוה יותר שישולבו בתערובת. המגרשים הסופיים נבחרים בקפידה, ובהתאם לבציר, מיושנים במשך מספר חודשים בחביות עץ אלון כדי לעורר את טעמי פירות היער האדומים הנקיים והבשלים ואת הארציות של הענב המתרכך במגע עדין של עץ. משקף את סגנון הג 'דוט, פינו נואר ג' דוט הוא הרמוני ומאוזן, עם פירותיות שמנמנה ומרקם משיי המקוזז על ידי טאנינים עגולים ועדינים ביין בעל גוף בינוני ומבנה אלגנטי. את זר הזנים האופייני והריחני מאוד משלים גימור טעים ומתמשך.