צ'ימיצ' נגות תפוחים
המתכון צ'ימיצ' נגות תפוח יכול לספק את התשוקה המקסיקנית שלך בערך 30 דקות. מנה זו מכילה כ 5 גר' של חלבון, 26 גרם של שומן, וסך הכל 525 קלוריות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם תפוח, קינמון טחון, טקילה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו Chimichangas, Chimichangas, ו Chimichangas בשר (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים מחבת בינונית כבדה מעל חום בינוני וממיסים חמאה.
מוסיפים סוכר וקינמון וממשיכים לבשל עד להשחמה, כ 4 עד 5 דקות.
מוסיפים תפוחים ואגסים ומבשלים עד שהתרככו מעט, עוד 6 דקות.
מוסיפים טקילה וממשיכים לבשל עד להשחמה, עוד 5 עד 7 דקות.
מניחים 1 טורטייה על צלחת, וכפית על 1 / 6th של תערובת תפוח / אגס לתוך המרכז.
מגלגלים אותם ומכניסים את הקצוות, בסגנון אגרול, ומאבטחים אותם בקיסמים.
במחבת אחרת, מחממים שמן צמחי על חום בינוני עד טיפת מים רוחשת קופץ בשמן, על 350 מעלות F, ומטגנים כל chimichanga עד השחמה ופריך, על 2 עד 3 דקות לכל צד.
להעביר אותם לצלחת מרופדת במגבות נייר כדי לנקז.
הסר את הקיסמים וחתוך לשניים.
מגישים חם, ציפוי עם כדור של גלידת וניל.