קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות2
מטבחיםמקסיקני
מגזין

צ'ימיצ' נגות תפוחים

צ'ימיצ' נגות תפוחים
המתכון צ'ימיצ' נגות תפוח יכול לספק את התשוקה המקסיקנית שלך בערך 30 דקות. מנה זו מכילה כ 5 גר' של חלבון, 26 גרם של שומן, וסך הכל 525 קלוריות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם תפוח, קינמון טחון, טקילה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו Chimichangas, Chimichangas, ו Chimichangas בשר (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים מחבת בינונית כבדה מעל חום בינוני וממיסים חמאה.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
3
מוסיפים סוכר וקינמון וממשיכים לבשל עד להשחמה, כ 4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה, בתוספת קמח ספסלקמח לכל מטרה, בתוספת קמח ספסל
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
4
מוסיפים תפוחים ואגסים ומבשלים עד שהתרככו מעט, עוד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
5
מוסיפים טקילה וממשיכים לבשל עד להשחמה, עוד 5 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טקילהטקילה
6
מניחים 1 טורטייה על צלחת, וכפית על 1 / 6th של תערובת תפוח / אגס לתוך המרכז.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל אדום קטן קצוץ דק להגשה1 בצל אדום קטן קצוץ דק להגשה
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
7
מגלגלים אותם ומכניסים את הקצוות, בסגנון אגרול, ומאבטחים אותם בקיסמים.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
8
במחבת אחרת, מחממים שמן צמחי על חום בינוני עד טיפת מים רוחשת קופץ בשמן, על 350 מעלות F, ומטגנים כל chimichanga עד השחמה ופריך, על 2 עד 3 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
9
להעביר אותם לצלחת מרופדת במגבות נייר כדי לנקז.
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
10
הסר את הקיסמים וחתוך לשניים.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
11
מגישים חם, ציפוי עם כדור של גלידת וניל.
מרכיבים שתצטרך
4 חטיפי סוכריות טופי שוקולד (1.4 אונקיות כל אחד), מרוסקים, מחולקים4 חטיפי סוכריות טופי שוקולד (1.4 אונקיות כל אחד), מרוסקים, מחולקים

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. אתה יכול לנסות Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -39 דולר לבקבוק.
בואנה ויסטה שאטו בואנה ויסטה פינו נואר
בואנה ויסטה שאטו בואנה ויסטה פינו נואר
ניחוחות של תה שחור ו הל הם שכבתיים על ידי הערות של אוכמניות ו blackberry. טעמים טריים של חמוציות, שזיף וקליפת תפוז מספקים צלילים מלוחים תוססים עם מגע של מינרלים והל. זהו יין פינו נואר עשיר ובעל גוף מלא עם חומציות מאוזנת וגימור בעל מרקם דק.