צ'יפוטלה-כנפי עוף מזוגגות בדבש עם שומשום קלוי ובצל ירוק
צ'יפוטלה - כנפי עוף מזוגגות בדבש עם שומשום קלוי ובצל ירוק נטול גלוטן, וללא לקטוז ומספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה סביב 37 גרם חלבון 47 גרם של שומן, וסך הכל 851 קלוריות. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. אם יש לכם כוסברה הקרקע, חרדל דיז'ון, בצל ירוקוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. נסו כנפי עוף מזוגגות בצ'יפוטלה דבש, דבש צ'יפוטלה-כנפיים מזוגגות, ו דבש ושומשום זיגוג חזה עוף עם שעועית ירוקה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את הגריל לגובה בינוני
לטאטא יחד את הדבש, מחית צ 'יפוטלה, 1 כף של החרדל, 1 כף של אבקת אנצ' ו, 1 כפית מלח, ו 2 כפות שמן בקערה קטנה. מחלקים את הזיגוג באופן שווה בין 2 קערות, אחד קטן, השני גדול.
מערבבים יחד את 3 כפות הנותרים של אבקת אנצ ' ו עם כוסברה, כמון, ופפריקה בקערה קטנה.
יש לשטוף את כנפי העוף מתחת למים קרים להתייבש עם מגבות נייר.
חותכים את הקצוות את הכנפיים ולהשליך (או להקפיא ולהשתמש להכנת ציר עוף).
חותכים כל כנף ל 2 חתיכות דרך המפרק.
מניחים את כנפי העוף בקערה גדולה, מוסיפים את לשפשף התבלין ואת שאר 2 כפות שמן, וזורקים למעיל. מתבלים במלח ופלפל ומניחים את הכנפיים על הגריל בשכבה זוגית. גריל עד חום זהוב מעט חרוך, 4 עד 5 דקות. להפחית את החום של הגריל בינוני, להפוך את הכנפיים מעל, ולסגור את המכסה של הגריל. המשך צלייה עד רק מבושל דרך, 15 עד 20 דקות יותר, צחצוח עם קערה קטנה של זיגוג כל כמה דקות ולהפוך פעם אחת במהלך 10 הדקות האחרונות של בישול.
להעביר את הכנפיים לקערה הגדולה, מברשת עם זיגוג שמורות, ולזרוק למעיל.
מעבירים למגש ומפזרים זרעי שומשום ובצל ירוק.
ספר, באמצעות מסד הנתונים תזונה USDA
ספר הבישול של בובי פליי על הגריל של " מסה " מאת בובי פליי. זכויות יוצרים © 2007 by Bobby Flay. Published by Crown Publishing Group. כל הזכויות שמורות.בובי פליי פתח את המסעדה הראשונה שלו, Mesa Grill, ב-1991 ופיתח במהירות קהל מעריצים עבור המטבח הדרום-מערבי החדשני שלו. המסעדה ממשיכה לקבל ציונים גבוהים בסקר זאגאט למטבח האמריקאי האזורי שלה והולידה שני offshoots, Mesa Grill בארמונו של קיסר בלאס וגאס ומסה גריל אטלנטיס באיי בהאמה. בובי פתח בולה בשנת 1993, בר אמריקאי בשנת 2005, ובובי פליי סטייק בשנת 200
הוא גם כתב האוכל של התוכנית המוקדמת ב-CBS, והנחה מספר תוכניות בישול פופולריות מאז הופעת הבכורה שלו ב-Food Network ב-1996, החל מ - "Boy Meets Grill" ועד לסדרת איירון שף אמריקה ו - "Throwdown" עם בובי פליי . זה הספר השביעי שלו.
יין מומלץ: קאווה, Grenache, שיראז
צ ' ילי ניתן לזווג עם קאווה, גרנאש, ושיראז. אלה אדומים עסיסיים אין יותר מדי טאנין (חשוב עבור מאכלים חריפים), אבל יין מבעבע כמו קאווה יכול לאלף את החום אפילו טוב יותר. ה-Clos Amador Cava Tendre rosé עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 11 דולר לבקבוק.
Clos Amador קאווה Tendre עלה
צבע ורוד עמוק ועמוק עם מראה מבריק. היווצרות מתמדת של מחרוזות של בועות בסדר. ניחוחות נקיים ועזים של פירות אדומים, אופייניים למגוון, עם פתק קל של פרח ורדים. טרי ואלגנטי, עם הערות מסומנות של פירות בר, פטל ודובדבנים המסדרים טעם לוואי מוצק, רחב.קלוס אמאדור רוז (Clos Amador Rose), שנהנתה במיוחד כאפריטיף, מהווה התאמה מושלמת למוס שוקולד מריר, והיא אלוהית עם פירות אדומים טריים ועוגות כמו שרלוט תות שדה.