קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות59
מגזין

צ'יפוטלה עוף צלוי

צ'יפוטלה עוף צלוי
גשו לסופר וקנו את כל קמח המטרה, עוף צלוי, קמח כל המטרה, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. כדי להשתמש ב הלימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. עם כפית ציון של 81% המנה הזאת מעולה. מתכונים דומים: עוף צלוי עם צ'יפוטלה, צ'יפוטלה עוף צלוי ופיצה ירקות, ו צ'יפוטלה צ' יקן ערימות טאקו קלויים.

הוראות

1
מניחים 1 חצי לימון בצל חצי לתוך חלל העוף. לסחוט נשאר לימון חצי לתוך חלל העוף.מערבבים יחד חמאה, שום, וקורנית. החל בחלל הצוואר, לשחרר את העור מן השד ומקלות תיפוף על ידי הוספת אצבעות בעדינות לדחוף בין העור לבשר. (לא לגמרי לנתק את העור.) לשפשף חצי תערובת חמאה באופן שווה מתחת לעור.לקשור את הקצוות של הרגליים יחד עם מחרוזת; לקפל קצות הכנפיים תחת.
מרכיבים שתצטרך
מקלות עוףמקלות עוף
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
קליפות מלימוןקליפות מלימון
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
2
מורחים את החצי הנותר של תערובת החמאה על פני עוף.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
3
מפזרים באופן שווה עם כמון טחון, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
כמון טחוןכמון טחון
4
מניחים עוף, השד בצד למעלה, על מתלה משומן קלות במחבת קלייה רדודה משומנת קלות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
5
אופים ב 450 במשך 30 דקות.להפחית את החום ל 400, ואופים במשך 55 עד 60 דקות או עד מדחום בשר מוכנס לתוך רשם הירך 18
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
6
מכסים באופן רופף עם רדיד אלומיניום כדי למנוע השחמה מוגזמת, במידת הצורך.
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
7
הסר על מגש הגשה, שמירה על טפטוף במחבת. מכסים בנייר כסף, ולתת לעמוד 10 דקות לפני חיתוך.
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
8
הוסף מרק לטפטופים שמורים במחבת, תוך ערבוב כדי לשחרר חתיכות השחמה מלמטה.
מרכיבים שתצטרך
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
9
לטאטא יחד תערובת טפטוף פאן, יין, וקמח בסיר קטן. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, על חום בינוני 5 דקות או עד מעובה.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
10
מגישים עם עוף.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות