גשו לסופר וקנו את כל קמח המטרה, עוף צלוי, קמח כל המטרה, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. כדי להשתמש ב הלימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. עם כפית ציון של 81% המנה הזאת מעולה. מתכונים דומים: עוף צלוי עם צ'יפוטלה, צ'יפוטלה עוף צלוי ופיצה ירקות, ו צ'יפוטלה צ' יקן ערימות טאקו קלויים.
הוראות
1
מניחים 1 חצי לימון בצל חצי לתוך חלל העוף. לסחוט נשאר לימון חצי לתוך חלל העוף.מערבבים יחד חמאה, שום, וקורנית. החל בחלל הצוואר, לשחרר את העור מן השד ומקלות תיפוף על ידי הוספת אצבעות בעדינות לדחוף בין העור לבשר. (לא לגמרי לנתק את העור.) לשפשף חצי תערובת חמאה באופן שווה מתחת לעור.לקשור את הקצוות של הרגליים יחד עם מחרוזת; לקפל קצות הכנפיים תחת.
מרכיבים שתצטרך
מקלות עוף
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
1 תפוז, גרידה
קליפות מלימון
20 פרוסות זוקיני דקות
2 כוסות שיני שום
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
2
מורחים את החצי הנותר של תערובת החמאה על פני עוף.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
3
מפזרים באופן שווה עם כמון טחון, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
כמון טחון
4
מניחים עוף, השד בצד למעלה, על מתלה משומן קלות במחבת קלייה רדודה משומנת קלות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
5
אופים ב 450 במשך 30 דקות.להפחית את החום ל 400, ואופים במשך 55 עד 60 דקות או עד מדחום בשר מוכנס לתוך רשם הירך 18
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
6
מכסים באופן רופף עם רדיד אלומיניום כדי למנוע השחמה מוגזמת, במידת הצורך.
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
7
הסר על מגש הגשה, שמירה על טפטוף במחבת. מכסים בנייר כסף, ולתת לעמוד 10 דקות לפני חיתוך.
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
8
הוסף מרק לטפטופים שמורים במחבת, תוך ערבוב כדי לשחרר חתיכות השחמה מלמטה.
מרכיבים שתצטרך
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
9
לטאטא יחד תערובת טפטוף פאן, יין, וקמח בסיר קטן. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, על חום בינוני 5 דקות או עד מעובה.