צ'יפוטלה-פירה צ' דר
צ'יפוטלה-פירה צ' דר דורש כ 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 151 קלוריות, 8 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. מתאים ל-12 מנות. חג ההודיה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות זולה. גשו לסופר וקנו חמאה, צ'יפוטלה ברוטב אדובו, תפוח אדמה מזהב יוקון, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. נסו צ'יפוטלה צ' דר פירה, צ'יפוטלה פירה בטטות, ו צ'יפוטלה-צ' בר פירה תפוחי אדמה (מתכונים דומים).
הוראות
הסר 1 צ ' ילה ו 1 כף רוטב adobo מ יכול. קוצצים צ ' ילה למדוד 1 כף. שמור צ ' יילס הנותרים ורוטב adobo לשימוש נוסף.
מניחים תפוחי אדמה ושום בתנור הולנדי גדול; מכסים במים, ומביאים לרתיחה. מבשלים 15 דקות או עד תפוחי אדמה הוא מכרז.
ניקוז. החזר תערובת תפוחי אדמה לתנור ההולנדי.
מוסיפים צ ' ילה קצוצה ורוטב adobo, גבינה, ושאר החומרים. מחית כדי עקביות הרצוי עם מחית תפוחי אדמה. מבשלים במשך 3 דקות על חום בינוני או עד מחומם היטב, ערבוב כל הזמן.
יין מומלץ: קאווה, Grenache, שיראז
צ ' ילי בתפריט? נסה זיווג עם קאווה, גרנאש ושיראז. אלה אדומים עסיסיים אין יותר מדי טאנין (חשוב עבור מאכלים חריפים), אבל יין מבעבע כמו קאווה יכול לאלף את החום אפילו טוב יותר. אתה יכול לנסות Marques de Caceres קאווה. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.7 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 16 דולר לבקבוק.
![Marques de Caceres Cava]()
Marques de Caceres Cava
צבע קש חיוור לתחייה על ידי בועות בסדר. זר פירות הדר עם הערות של בריוש. מקסים ועגול בפה עם מבנה מרענן ומאוזן. גימור תוסס שמדגיש את הבועות העדינות שלה.אפריטיף מרענן, קאווה זה מתחתן היטב עם דגים ופירות ים, פסטה, אורז, מנות מתובלות, מטבח אסייתי, וכל סוגי הקינוחים.