צ'יפוטלה פעמיים תפוחי אדמה מתוקים אפויים
צ'יפוטלה פעמיים תפוחי אדמה מתוקים אפויים נטול גלוטן, וצמחוני מנה צדדית. מנה זו מכילה כ 4 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 194 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ BettyCrocker.com יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו בטטות, שמנת, כוסברה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 25 דקות. מתכונים דומים: פעמיים אפוי תפוחי אדמה מתוקים עם צ'יפוטלה צ' ילה, צ'יפוטלה, כתום, מייפל פעמיים תפוחי אדמה מתוקים אפויים, ו פעמיים אפוי תפוחי אדמה מתוקים חלפיניו עם ציפוי צ'יפוטלה.
הוראות
מחממים תנור ל 191°. לשפשף בעדינות תפוחי אדמה אבל לא לקלף. פירס תפוחי אדמה מספר פעמים במזלג כדי לאפשר קיטור לברוח בעוד תפוחי אדמה אופים.
אופים כ 45 דקות או עד תפוחי אדמה רכים כאשר פירסינג במרכז עם מזלג.
כאשר תפוחי אדמה הם קרירים מספיק כדי להתמודד, לחתוך לאורכו למטה דרך מרכז תפוחי אדמה עד בתוך 1/2 אינץ ' של הקצוות והתחתון. בזהירות לגרוף החוצה בפנים, עוזב קליפה דקה. בקערה בינונית, תפוחי אדמה מחית, חצי וחצי, צ ' ילה, רוטב adobo ומלח עם masher תפוחי אדמה או מיקסר חשמלי על מהירות נמוכה עד אור ורך.
להגדיל את טמפרטורת התנור ל 204° במחבת 13x9 אינץ', במקום קליפות תפוחי אדמה. מחלקים תערובת תפוחי אדמה באופן שווה בין פגזים.
אופים חשוף 20 דקות או עד תערובת תפוחי אדמה הוא חום זהוב מחומם דרך.
רק לפני ההגשה, למעלה כל תפוח אדמה עם 2 כפיות שמנת חמוצה 1 כפית כוסברה.