צ'יפוטלה צ' יזבורגר
צ'יפוטלה צ' יזבורגר יכול להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכון העיקרית שלך. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 571 קלוריות, 45 גרם חלבון ו 29 גרם של שומן כל אחד. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. . אם יש לך שמן צמחי גויה, בצל, בשר טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו בייקון צ'יפוטלה ממולא צ' יזבורגר, צ'יפוטלה עגבניות פלפל צ' יזבורגר, ו צ'יפוטלה בייקון צ' יזבורגר ממולא פטריות (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה בינונית, מערבבים יחד מיונז, 1 כף. רוטב צ ' יפוטלה, כפית אחת. שום, כוסברה ואדובו; מכסים ומקררים עד מוכן לשימוש.
בקערה גדולה, מערבבים בעדינות בשר בקר, צ ' יפוטלה קצוץ, 3 כפות. רוטב צ ' יפוטלה, נשאר שום ואדובו עד בשילוב. מחלקים בשר ל 6 מנות; טופס לתוך 1 אינץ ' עבה קציצות. (הקפד לא להתמודד עם בשר יתר על המידה או אחר זה יהיה להקשיח).
הכן גריל לחום בינוני-גבוה, גריז עם שמן (או שמן חום במחבת בינונית על חום בינוני-גבוה). לבשל המבורגרים, מרפרף פעם אחת, עד חרוך ומבושל עד doneness הרצוי (כ 12 דקות בסך הכל עבור בינוני נדיר).
מוסיפים גבינה לקציצות בערך 5 דקות לפני שמורידים אותם מהגריל.
כדי להרכיב, לחלק את הקציצות באופן שווה בין לחמניות תחתונות; העליון עם פרוסת בצל, פרוסת עגבניות, חסה ולחמניה העליונה להפיץ עם מיונז צ ' יפוטלה שמור.