קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות9
מגזין

צ'יפס אנשובי עם איולי פפריקה מעושן

צ'יפס אנשובי עם איולי פפריקה מעושן
צ'יפס אנשובי עם איולי פפריקי מעושן עשוי להיות רק המנה הצדדית שאתה מחפש. והוא יספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה כ 16 גרם חלבון 27 גרם של שומן, וסך הכל 375 קלוריות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה ... בר השגה מתכון לאוהדים של אוכל אמריקאי. גשו לסופר וקנו פפריקה הונגרית, מיונז שמן זית, מלח כשר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, נסו כבש פפריקה מעושן עם איולי חצילים, תפוחי אדמה מתובלים עם איולי פפריקן מעושן, ו Chorizo נושך עם Paprikan מעושן ו Piquillo פלפל Aioli (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים מיונז, מיץ לימון, שום, paprikas יחד בקערה. צ ' יל איולי עד ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
איוליאיולי
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
2
דגים נקיים (שלבים 1 ו -2 של "מצאת את הדגים," להלן).
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
3
מחממים תנור ל 20
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
קו גיליון אפייה עם מגבות נייר ולשמור חם בתנור. למלא סיר גדול עם 1 ב. שמן, להכניס מדחום ומטגנים עמוק, ולהביא שמן 375 על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
5
שלב קמח 1/2 כפית. מלח במחבת עוגה, ופנקו ונשאר 1/2 כפית. מלח במחבת עוגה אחרת. בקערה רדודה, מקציפים ביצים כדי להתמזג. לטבול דגים בקמח, לנער את עודף, ואז ביצה, ואז panko, פונה מעיל; להגדיר על תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצותפירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
(קיבלר)(קיבלר)
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
(צינור גדול)(צינור גדול)
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקניםעלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילה ללא סוכר ג'ל-או בטעם תותחבילה ללא סוכר ג'ל-או בטעם תות
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
6
מטגנים רבע דגים בכל פעם עד הזהב, 1 עד 1 1/2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
7
מעבירים למחבת בתנור.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
מגישים עם איולי ופלחי לימון.
מרכיבים שתצטרך
טריז לימוןטריז לימון
איוליאיולי
9
מצאת את הדג ... מה עכשיו? חלק מהשווקים ינקו אותם עבורכם, אבל אם לא, אתם יכולים לעשות זאת בעצמכם בקלות -- זה פשוט דורש קצת תרגול.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
10
קנה מידה וחתך. לגרד את הקשקשים בעדינות עם קצות האצבעות.
ציוד שתשתמש בו
סולם מטבחסולם מטבח
11
חותכים דרך שני הצדדים של הבטן 1/4 ב. מקצה, מצווארון לזנב.
12
נקי. משוך את האומץ; לשטוף את הדג מבפנים ומבחוץ. חותכים את הסנפירים.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
13
פילה (גלם). דגים להבקיע כל הדרך סביב צווארון רק עד העצם. החלק את האצבע המורה לתוך לחתוך בצד אחד של הצווארון והאמה שלך לתוך הצד השני. החלק את האצבעות לאורך עמוד השדרה לזנב, משיכת פילה חינם.
מרכיבים שתצטרך
2 בצל ירוק טחון2 בצל ירוק טחון
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
14
חותכים את הזנב ולשלוף את כל העצמות שנותרו.
15
פילה (מבושל). הפוך 3 חתכים דרך בשר לעצמות: לאורך עמוד השדרה (לצד אחד של זה), בצווארון, ורק מעל הזנב. החלקת סכין תחת פילה כדי לשחרר אותו מעמוד השדרה, ולהרים אותו. משוך את הזנב ולהרים את עמוד השדרה ואת הראש לפילה התחתון חינם. תוציא את כל העצמות שנותרו.
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
16
* אם אתה לא יכול למצוא אנשובי טרי או ריח, אתה יכול לעשות את המתכון עם סרדינים: להשליך ראשים וזנבות, ולחתוך גופות לתוך 2-in. חלקים.
מרכיבים שתצטרך
אנשובי טריאנשובי טרי
סרדיניםסרדינים
17
חותכים בשר מבושל מהעצמות.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
18
הערה: מצא את הדגים הקטנים האלה בכמה חנויות מכולת, שווקי דגים (ייתכן שיהיה עליך להזמין אותם), ושווקים אסיאתיים. אם אתה גר ליד עיר החוף, ראש אל הרציפים-אנשובי טרי ריח נמכרים לעתים קרובות כפיתיון. חפש דגים עם עיניים בהירות, עור מבריק, וריח קל. הם מאוד מתכלים, כך מתכנן לבשל אותם באותו היום.
מרכיבים שתצטרך
אנשובי טריאנשובי טרי
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק