צ'יפס אנשובי עם איולי פפריקה מעושן
צ'יפס אנשובי עם איולי פפריקי מעושן עשוי להיות רק המנה הצדדית שאתה מחפש. והוא יספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה כ 16 גרם חלבון 27 גרם של שומן, וסך הכל 375 קלוריות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה ... בר השגה מתכון לאוהדים של אוכל אמריקאי. גשו לסופר וקנו פפריקה הונגרית, מיונז שמן זית, מלח כשר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, נסו כבש פפריקה מעושן עם איולי חצילים, תפוחי אדמה מתובלים עם איולי פפריקן מעושן, ו Chorizo נושך עם Paprikan מעושן ו Piquillo פלפל Aioli (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים מיונז, מיץ לימון, שום, paprikas יחד בקערה. צ ' יל איולי עד ההגשה.
דגים נקיים (שלבים 1 ו -2 של "מצאת את הדגים," להלן).
קו גיליון אפייה עם מגבות נייר ולשמור חם בתנור. למלא סיר גדול עם 1 ב. שמן, להכניס מדחום ומטגנים עמוק, ולהביא שמן 375 על חום בינוני גבוה.
שלב קמח 1/2 כפית. מלח במחבת עוגה, ופנקו ונשאר 1/2 כפית. מלח במחבת עוגה אחרת. בקערה רדודה, מקציפים ביצים כדי להתמזג. לטבול דגים בקמח, לנער את עודף, ואז ביצה, ואז panko, פונה מעיל; להגדיר על תבנית אפייה.
מטגנים רבע דגים בכל פעם עד הזהב, 1 עד 1 1/2 דקות.
מגישים עם איולי ופלחי לימון.
מצאת את הדג ... מה עכשיו? חלק מהשווקים ינקו אותם עבורכם, אבל אם לא, אתם יכולים לעשות זאת בעצמכם בקלות -- זה פשוט דורש קצת תרגול.
קנה מידה וחתך. לגרד את הקשקשים בעדינות עם קצות האצבעות.
חותכים דרך שני הצדדים של הבטן 1/4 ב. מקצה, מצווארון לזנב.
נקי. משוך את האומץ; לשטוף את הדג מבפנים ומבחוץ. חותכים את הסנפירים.
פילה (גלם). דגים להבקיע כל הדרך סביב צווארון רק עד העצם. החלק את האצבע המורה לתוך לחתוך בצד אחד של הצווארון והאמה שלך לתוך הצד השני. החלק את האצבעות לאורך עמוד השדרה לזנב, משיכת פילה חינם.
חותכים את הזנב ולשלוף את כל העצמות שנותרו.
פילה (מבושל). הפוך 3 חתכים דרך בשר לעצמות: לאורך עמוד השדרה (לצד אחד של זה), בצווארון, ורק מעל הזנב. החלקת סכין תחת פילה כדי לשחרר אותו מעמוד השדרה, ולהרים אותו. משוך את הזנב ולהרים את עמוד השדרה ואת הראש לפילה התחתון חינם. תוציא את כל העצמות שנותרו.
* אם אתה לא יכול למצוא אנשובי טרי או ריח, אתה יכול לעשות את המתכון עם סרדינים: להשליך ראשים וזנבות, ולחתוך גופות לתוך 2-in. חלקים.
חותכים בשר מבושל מהעצמות.
הערה: מצא את הדגים הקטנים האלה בכמה חנויות מכולת, שווקי דגים (ייתכן שיהיה עליך להזמין אותם), ושווקים אסיאתיים. אם אתה גר ליד עיר החוף, ראש אל הרציפים-אנשובי טרי ריח נמכרים לעתים קרובות כפיתיון. חפש דגים עם עיניים בהירות, עור מבריק, וריח קל. הם מאוד מתכלים, כך מתכנן לבשל אותם באותו היום.