קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות3
ציון בריאות14
מגזין

צ'יפס בתנור עם עלי מרווה פריכים

צ'יפס בתנור עם עלי מרווה פריכים
צ'יפס בתנור עם עלי מרווה פריכים עשוי להיות רק המנה הצדדית שאתה מחפש. ואינו מכיל גלוטן,, כל 30, ומתכון טבעוני מגיש 3 . מנה זו מכילה סביב 3 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 162 קלוריות. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. אם יש לך אפיית תפוחי אדמה, שמן זית אקסטרוווריגין, מלח כשר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 58% המנה הזאת די טובה. נסו מרק סקווש חורף עם עלי מרווה מטוגנים, ריזוטו אגס עם עלי פרושוטו ומרווה מטוגנים, ו פרושוטו עוף עם עלי מרווה מטוגנים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 40
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
חותכים כל תפוח אדמה אפייה לאורכו ל 6 פרוסות שוות.
מרכיבים שתצטרך
אפיית תפוחי אדמהאפיית תפוחי אדמה
3
מניחים פרוסות תפוחי אדמה בקערה גדולה, טפטוף עם שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
מפזרים מלח; לזרוק היטב פרוסות תפוחי אדמה מעיל.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
5
הסר פרוסות תפוחי אדמה מהקערה. השמורה הנותרים שמן זית ומלח בקערה; להפריש. מסדרים פרוסות תפוחי אדמה בשכבה אחת על תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
אופים ב 400 במשך 40 דקות או עד פרוסות תפוחי אדמה הם חום זהוב על הקרקעית.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
7
הסר פרוסות תפוחי אדמה מהתנור (השאר תנור ב 400).
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
8
מוסיפים עלי מרווה לשמן זית שמורים ומלח בקערה. לשפשף בעדינות עלי מרווה לאורך החלק התחתון של הקערה, ציפוי שני הצדדים עם שמן זית ומלח. עבודה עם פרוסת תפוחי אדמה אחת בכל פעם, להרים פרוסת תפוחי אדמה מסדין אפייה עם מרית דקה.
מרכיבים שתצטרך
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
9
הנח עלה מרווה 1 על תבנית אפייה, ולכסות עם פרוסת תפוחי אדמה, צד השחמה למטה. חזור עם פרוסות תפוחי אדמה שנותרו ועלים מרווה.
מרכיבים שתצטרך
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
10
אופים ב 400 במשך 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
11
הסר מהחום. באמצעות מרית דקה, בזהירות להפוך פרוסות תפוחי אדמה מעל עם עלים על גבי.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
12
אופים ב 400 במשך 10 דקות נוספות או עד תחתית מתחילים חום.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
13
מגישים באופן מיידי.