צ'יפס בתנור פרמזן איטלקי
צ'יפס בתנור פרמזן איטלקי יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את רפרטואר מנות ראשונות שלך. ואינו מכיל גלוטן, מתכון ידידותי fodmap מגיש 4 . מנה זו מכילה סביב 5 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 177 קלוריות. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. גשו לסופר וקנו תפוחי אדמה אפויים, תיבול, גבינת פרמזן ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו צ'יפס בתנור פרמזן, צ'יפס בתנור פרמזן, ו צ'יפס בתנור פרמזן (מתכונים דומים).
הוראות
יש לשטוף תפוחי אדמה במים קרים.
לנקז ולטפוח יבש. לזרוק יחד תפוחי אדמה, שמן, תיבול איטלקי, ומלח בקערה גדולה.
מניחים מתלה חוט משומן קלות במחבת ג ' לי רול. מסדרים תפוחי אדמה בשכבה אחת על מתלה תיל.
אופים ב 450 במשך 40 עד 45 דקות או עד השחמה.
מפזרים צ ' יפס חם עם 2 כפות. גבינת פרמזן מגוררת.
מגישים עם רוטב מרינרה קל, אם תרצה.
הערה: בדקנו עם מטחנת תיבול עשב איטלקית מקורמיק.