צ'יפס לימון
מנה אחת מכילה 33 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. והוא יספק כ 40 מנות. אם 6 סנט למנה נופל בתקציב שלך, צ'יפס לימון יכול להיות מדהים צמחוני מתכון לנסות. לך לחנות ותביא מלח, ביצה, תמצית ונילן, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו צ'יפס לימון קוקוס, טוגני תאנה ואגוזים, ו צ'יזי סאן צ' יפס (מתכונים דומים).
הוראות
לטאטא קמח, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח בקערה. גרידת גרגר מ 1 לימון ישירות על קערת ערבוב אחרת. לסחוט 3 כפות מיץ לימון לתוך קערה שלישית; להפריש.
מוסיפים חמאה לגרידת לימון ומכים עם מיקסר חשמלי על בינוני עד בשילוב.
להוסיף סוכר קצת בכל פעם; לנצח 1 דקה.
מוסיפים חלמון (לכסות ביצה לבן עם ניילון לעטוף במקרר עד מוכן לשימוש) וחצי תערובת הקמח; להכות על נמוך עד רק בשילוב.
מוסיפים מיץ לימון, וניל ותערובת הקמח הנותרת. לנצח עד שיתאחדו. טופס בצק לתוך יומן על 8 אינץ 'ארוך 2 אינץ' בקוטר. מכסים בחוזקה בניילון נצמד. להכניס למקרר 3 שעות.
תנור חום עד 177°. קו 2 גיליונות אפייה עם נייר קלף.
חותכים את הבצק ל -40 סיבובים דקים ומניחים על גיליונות אפייה.
לטאטא ביצה לבן עם 1/4 כפית מים; מברשת על גבי עוגיות. אבק כל אחד עם קצת סוכר.
אופים 8 עד 10 דקות או עד הקצוות הם זהובים. (אם אפיית שני יריעות של עוגיות באותו הזמן, עמדות חלופיות באמצע.)
בואו להתקרר על תבנית אפייה 5 דקות.
להעביר מתלים תיל להתקרר לחלוטין.