צ'יפס מולסה
צ'יפס מולסה יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתכון צמחוני זה משרת 36 . מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 1 גרם חלבון, 4 גרם שומן, ובסך הכל 86 קלוריות. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו מלח, סוכר, ביצים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 8%. ציון זה הוא בלתי אפשרי. נסו מולסה-צ'יפס ג' ינג'ר, צ'יפס מולסה שיבולת שועל, ו פריכיות שומשום עבור מתכונים דומים.
הוראות
במיקסר, קרם יחד את החמאה והסוכר עד לקבלת תערובת בהירה ותפוחה. מגרדים את דפנות הקערה בעזרת מרית גומי ואז מקציפים את הביצה. קרם עד שהתערובת בהירה וצבע לימון.
מוסיפים את המולסה ומערבבים עד לאיחוד. מגרדים את דופן הקערה.
בקערה נפרדת מערבבים יחד את המלח, הג ' ינג ' ר, הקינמון והסודה לשתייה.
מוסיפים את זה לתערובת החמאה ומערבבים עד לאיחוד. שליש בכל פעם, מוסיפים את הקמח לתערובת החמאה ומערבבים רק עד לאיחוד. עוטפים בניילון ומצננים לפחות 2 שעות או לילה.
מחממים תנור ל -350 מעלות צלזיוס ומשמנים קלות שני ניירות אפייה.
מרדדים את הבצק לכדורים בקוטר 1/2 עד 2 אינץ ' (תלוי באיזה גודל אתם אוהבים אותם) ומסדרים אותם בשורות מרווחות היטב על דפי העוגיות.
אופים כ 10-12 דקות, רק עד פריך. העוגיות יהיו דקות ושטוחות.
מניחים להתקרר על תבנית האפייה 2 דקות, ואז מעבירים למתלים. כאשר מגניב, לאחסן במיכל אטום.