קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות13
מגזין

צ'יפס פירות מייפל

צ'יפס פירות מייפל
צ'יפס פירות מייפל יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 309 קלוריות, 8 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. לכי לחנות וקחי נקטרינות, קינמון טחון, יוגורט וניל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו מיני צ'יפס פירות צנצנת מייסון (אתה בוחר את הפרי!), צ'יפס אגוז מייפל, ו גלידות מייפל-פקאן עם צ'יפס קינמון (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
כפית קמח קלות לתוך כוס מדידה יבשה; רמה עם סכין.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
3
מניחים קמח ואת החומרים הבאים 5 (קמח דרך אגוז מוסקט) במעבד מזון; דופק 2 פעמים או עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
4
מוסיפים שקדים; דופק 3 פעמים או עד שקדים קצוצים.
מרכיבים שתצטרך
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
5
מוסיפים ביצה; דופק 5 פעמים או עד תערובת דומה ארוחה גסה.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
6
מערבבים אוכמניות, סירופ מייפל, ונקטרינות בקערה; לזרוק מעיל. מחלקים תערובת פירות באופן שווה בין 6 (10-אונקיה) ramekins או כוסות פודינג; תערובת שיבולת שועל קרמבל באופן שווה על תערובת פירות.
מרכיבים שתצטרך
מים נוספיםמים נוספים
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
נקטרינהnameנקטרינהname
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
אפרסק או נקטרינה, פרוסיםאפרסק או נקטרינה, פרוסים
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
7
אופים ב 350 במשך 35 דקות או עד מבעבע.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
8
מגישים עם פרוזן יוגורט.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים פרוסים קפואים לא ממותקים, מופשריםאפרסקים פרוסים קפואים לא ממותקים, מופשרים
9
הערה: מתכון זה עשוי גם להתבצע 1 1/2 ליטר תבשיל אפוי במשך 35 דקות.