צ'יפס פריך מקרוני וגבינה
. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 94% וזה מרהיב. נסו מקרוני בטטה וגבינה עם תרד, עוגיות צ'יפס פריכות, ו תבשיל סקווש אמריקאי עם ציפוי צ'יפס פריך (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה. מבשלים מקרוני מרפק במים הרותחים, ערבוב מדי פעם עד מבושל דרך אבל מוצק לנשיכה, 8 דקות.
מערבבים פירורי צ 'יפס, גבינת פרמזן-רג' יאנו, פירורי לחם, וחמאה במחבת על חום בינוני; מבשלים ומערבבים עד חום זהוב, כ 5 דקות. תניח בצד.
חום הכין רוטב לבן, גבינת צ ' דר, גבינת Gruyere, וחרדל יבש בסיר גדול על אש נמוכה; לבשל ומערבבים עד גבינה נמס, 3 עד 4 דקות.
מערבבים מקרוני וגבינה מבושל יחד בקערה גדולה. תערובת כפית לתוך 4 (10-אונקיה) ramekins ולכסות עם ציפוי צ ' יפס קלוי.