קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות4
ציון בריאות19
מגזין

צ'יפס פריך מקרוני וגבינה

צ'יפס פריך מקרוני וגבינה
. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 94% וזה מרהיב. נסו מקרוני בטטה וגבינה עם תרד, עוגיות צ'יפס פריכות, ו תבשיל סקווש אמריקאי עם ציפוי צ'יפס פריך (מתכונים דומים).

הוראות

1
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה. מבשלים מקרוני מרפק במים הרותחים, ערבוב מדי פעם עד מבושל דרך אבל מוצק לנשיכה, 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מקרוני מרפקמקרוני מרפק
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
2
ניקוז.
3
מערבבים פירורי צ 'יפס, גבינת פרמזן-רג' יאנו, פירורי לחם, וחמאה במחבת על חום בינוני; מבשלים ומערבבים עד חום זהוב, כ 5 דקות. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחםפירורי לחם
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
חמאהחמאה
גבינהגבינה
תפוח אדמהתפוח אדמה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
חום הכין רוטב לבן, גבינת צ ' דר, גבינת Gruyere, וחרדל יבש בסיר גדול על אש נמוכה; לבשל ומערבבים עד גבינה נמס, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
GruyereGruyere
אבקת חרדלאבקת חרדל
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
5
הסר מהחום.
6
מערבבים מקרוני וגבינה מבושל יחד בקערה גדולה. תערובת כפית לתוך 4 (10-אונקיה) ramekins ולכסות עם ציפוי צ ' יפס קלוי.
מרכיבים שתצטרך
מקרוני וגבינהמקרוני וגבינה
תפוח אדמהתפוח אדמה
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
קערהקערה