צ'יפס שיבולת שועל מעורב ברי
טוגנים שיבולת שועל מעורב ברי עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון קינוח שלך. מנה אחת מכילה 526 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 26 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו פירות יער, קורנפלור, אגוזי מלך, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -35 דקות. וזה לא כל כך מדהים. נסו שיבולת שועל מעורבת בלילה, פירות יער מעורבים שיבולת שועל אפוי תפוח, ו תערובת פירות יער ושקד ארוחת בוקר שיבולת שועל (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 425°. לזרוק פירות יער קפוא קורנפלור בקערה גדולה.
בואו לעמוד עד קורנפלור מתמוסס, זורק מדי פעם, כ -20 דקות. חלוקת ברי תערובת בין שישה 4 1/2-inch קוטר crème brûlée מנות עם 1-אינץ ' - צדדים גבוהים. לזרוק סוכר חום, קמח, שיבולת שועל, אגוזים, קינמון, ו 1/4 כפית מלח בקערה גדולה.
מוסיפים חמאה צוננת; באמצעות קצות האצבעות, מערבבים חמאה לתערובת עד שפירורים גסים נוצרים. מחלקים תערובת שיבולת שועל בין מנות, לפזר באופן שווה על תערובת ברי.
מניחים כלים על תבנית אפייה מעוטרת.
אופים 10 דקות. הפחת את טמפרטורת התנור ל-350 ° F והמשיך לאפות עד שציפוי פריך הוא חום זהוב ומילוי פירות מבעבע בקצוות, כ -30 דקות יותר. צ ' יפס מגניב לפחות 15 דקות.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר עם כף גלידת וניל.