צ'יפס תירס מטוגן טרי עם סלסה Tomatillo
המתכון צ'יפס תירס מטוגן טרי עם Tomatillo Salsan מוכן בסביבות 27 דקות והוא בהחלט מצוין ללא גלוטן וטבעוני אפשרות לאוהבי אוכל מקסיקני. מתאים ל-6 מנות. מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 164 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם עגבניות, חלפיניו, מיץ ליים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. רק מעטים מאוד אהבו את המנה הזו. נסו מיני טורטיות עם פטריות תירס וסלסה טומטילו טרי, צ'יפס מתובל וסלסה Tomatillo קלוי, ו קלוי Tomatillo-סלסה מנגו עם צ'יפס טורטייה מתובל (מתכונים דומים).
הוראות
להביא סיר מים לרתיחה ולהוסיף את tomatillos, jalapeno, בצל, שום, ו 1 כף מלח. להפחית את החום ומבשלים בעדינות במשך 5 עד 10 דקות עד tomatillos הם רכים אבל לא התפוצצו.
ניקוז ומילואים בישול נוזלי.
מוסיפים את הירקות המבושלים לבלנדר עם עלי הכוסברה ומיץ ליים. *
יוצקים 1/4 כוס של נוזל בישול שמורות ולעבד מחית גס-להיזהר כאשר אתה לעבד את הנוזל החם כפי שהוא יתרחב - כדי לוודא שאתה מחזיק את המכסה בחוזקה. לטעום ולהתאים תיבול עם יותר כוסברה, מיץ לימון, או מלח על פי העדפה.
תכין צ ' יפס תירס. מחממים שמן ל 375 מעלות F.
חותכים טורטיות לתוך טריזים גדולים ומטגנים עמוק בקבוצות עד הזהב ופריך, כ 1 עד 2 דקות. מתבלים מיד במלח כך שהוא נדבק ומגישים צ ' יפס חם עם סלסה tomatillo.
הסר נוזל מהחום ולאפשר להתקרר לפחות 5 דקות.
להעביר נוזל לבלנדר או מעבד מזון ולמלא אותו לא יותר ממחצית הדרך. אם משתמשים בבלנדר, לשחרר פינה אחת של המכסה. זה מונע את אפקט הוואקום שיוצר פיצוצי חום.
מניחים מגבת מעל החלק העליון של המכונה, דופק כמה פעמים ואז לעבד במהירות גבוהה עד חלקה.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יקבי עמק וילאמט Rosé אשכול שלם של פינו נואר עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
![עמק וילאמט כרמים אשכול שלם עלה של פינו נואר]()
עמק וילאמט כרמים אשכול שלם עלה של פינו נואר
ורוד בהיר בצבע עם ניחוחות של תות עסיסי, דובדבן, ליצ ' י טרופי וקרם וניל, אבטיח, תותים ושמנת, דובדבן אדום ויערה. יבש עם גוף בינוני, פה עגול וטעמים תוססים של נקטרינה, אפרסק, יערה ומינרליות. החומציות המרעננת יוצרת גימור תוסס ונקי.Rosé זה הוא יין רב תכליתי כדי להתאים עם מזון כפי שהוא יכול לעמוד בפני מאכלים מורכבים עדיין נוח עם סלטים פשוטים וירקות עונתיים. תוכלו ליהנות עם מחווני סלמון, אהי טונה, קארי ירקות, ברוסקטה, קבב עוף בלסמי, לחמים שטוחים, סלטי ניסואז, גבינות ולוחות charcuterie. מגישים מקורר.